Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο GENTLEMAN ΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ....

…από τον πάγκο του ΗΡΑΚΛΗ  ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ ,κ. Μπάμπης Αρβανιτάκης  για  προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους !!!
Παρελθόν αποτελεί από χτες ο Μπάμπης Αρβανιτάκης από την τεχνική ηγεσία του ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ αφού ο ίδιος  υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς  και επαγγελματικούς λόγους  ξαφνικά αργά χτες το βράδυ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο σπουδαίος προπονητής ,καθηγητής φυσικής αγωγής ,πρόεδρος των Κερκυραίων προπονητών, Γυμνασιάρχης σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης του νησιού μας και υπέροχος άνθρωπος, άφησε σπουδαίο έργο στους Αγίους Δέκα  και κέρδισε με την προσωπικότητά του τους πάντες, παίκτες ,διοίκηση, φιλάθλους !!!
Η ομάδα των Αγίων Δέκα επί των ημερών του ,έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, δεν είχε όλη τη σαιζόν μυϊκούς τραυματισμούς παρ ότι την παρέλαβε στις αρχές του πρωταθλήματος χωρίς προετοιμασία - εντελώς αγύμναστη- και την άφησε διεκδικήτρια για την μεγάλη κατηγορία στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με τη σίγουρη συμμετοχή της στα Μπαράζ ανόδου.

Ευχαριστώντας ο ίδιος έναν έναν προσωπικά για την όμορφη και άψογη συνεργασία τους, εξέφρασε την σιγουριά του ,πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της