Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ....

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας, πάντα ευαισθητοποιημένος σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, διοργανώνει διημερίδα με θέμα “Κέρκυρα Ενάντια στον καρκίνο’’.
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κέρκυρας, Ακαδημίας 2, 28 και 29 Μαρτίου 2014.
Στα πλαίσια της διημερίδας θα υπάρξει η δυνατότητα υποβολής γυναικών και ανδρών σε δωρεάν ψηλάφηση αντίστοιχα για το μαστό και τον προστάτη. Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στη Γραμματεία του Κοινωνικού Ιατρείου του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, στο τηλέφωνο  6939693348.
Επίσημος χορηγός και επιστημονικός υποστηρικτής είναι το  Διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο ΥΓΕΙΑ, το οποίο έχει διαθέσει το ογκολογικό team του τόσο για την ενημέρωση του κοινού, όσο και για τη δωρεάν ιατρική ψηλάφηση.
Η διημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων και με την υποστήριξη της Γενικής Κλινικής Κέρκυρας “Αλέξανδρος Μάστορας” και της ΜΚΟ Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών.
Επίσημη προσκεκλημένη η Βάσια Τριφύλλη.
Είσοδος ελεύθερη.