Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Γ ΚΑΛΟΥΔΗΣ:ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ...

...μόνο τη σύνταξη του επαγγέλματός τους!

ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ
ΣΕ 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ

ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ – ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ  ΣΤΑ 20 ΕΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

 Του Γιώργου Καλούδη
Δικηγόρου Α.Π. & Σ.τ.Ε.
Επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης

14-12-2011

Οι υπουργοί και οι βουλευτές,  αλλά και οι Δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες κ.λ.π. ισχυρίζονται ότι θέλουν την εκλογή τους για να προσφέρουν στο λαό, και όχι για να έχουν οικονομικά ωφελήματα.
Είναι αυτονόητο ότι όλοι/-ες, όσοι/–ες,  εκλέγονται έχουν ή έπρεπε να έχουν ένα επάγγελμα και να είναι ασφαλισμένοι σε κάποιον Οργανισμό Κοινωνικής Ασφάλισης.
Όταν για να κατακτήσουν τις καρέκλες εξουσίας τους εξαπάτησαν το λαό ότι «υπάρχουν λεφτά και θα μοιράσουν λεφτά»,
Όταν μετά από πρόταση του Πρωθυπουργού και των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ψήφισαν αρκετές φορές μείωση μισθών και συντάξεων και «έσφαξαν» κεκτημένα με ποταμούς αίματος και ιδρώτα εργατικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, και έφεραν την υποτέλεια και την υποταγή.
Όταν ακολουθώντας αμερικανόφιλη ή αμερικανόδουλη  πολιτική με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ έφεραν καπέλλο και σφήνα – δυναμίτη στο ευρώ, το Δ.Ν.Τ., δηλαδή το αμερικανικό δολλάριο, για να διαλύσουν το Ευρώ και την Ευρώπη, και το μισοπέτυχαν για την ώρα,
Όταν οι ίδιοι που χρεωκόπησαν τη χώρα με τις πελατειακές σχέσεις και την έλλειψη αναπτυξιακών πολιτικών, αυτοανακηρύχθηκαν και σωτήρες!!!,
Όταν έφεραν στη χώρα μιζέρια, φτώχεια και κατάθλιψη,
Όταν παραβιάζοντας το νόμο κρύβουν το πόθεν έσχες τους και …δυστυχώς… δεν τους ρωτούν τα ΜΜΕ, όταν τους παίρνουν … δηλώσεις!!!
Όταν μετέτρεψαν το λαό και τα περήφανα γηρατειά σε φοβισμένα γηρατειά, εξαρτημένα για την 6η, 7η, 8η κ.λ.π. επόμενη δόση, λες και είναι χρήστες ναρκωτικών.
 Όταν πρώην βουλευτές προκαλούν το λαό ζητώντας … αναδρομική αύξηση των συντάξεων τους!!!
Όταν η Ιταλία των 70 εκατομμυρίων κατοίκων έχει 15 υπουργούς και η Ελλάδα των 10  εκατομμυρίων κατοίκων έχει …50 Υπουργούς συν τους εκατοντάδες παρατρεχάμενούς τους!!!  συν τον Ράϊχενμπαχ, συντον υφυπουργό Ελλάδας της Γερμανίας .
Κανείς λογικός και σοβαρός άνθρωπος δεν επιτρέπεται να μένει σιωπηλός και άπραγος, και να δέχεται να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας τόσο πολύ, δεχόμενος τέτοιους  τυρανίσκους, σε ένα τόσο σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα,
Οι ίδιοι έπρεπε να’ χαν δώσει το καλό παράδειγμα, οι ίδιοι έπρεπε να είχαν μειώσει ραγδαία τις αποδοχές τους.  Αφού δεν το έκαναν αυτοί,

ΤΩΡΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ:

Να περιορισθεί άμεσα ο μισθός του υπουργού και του βουλευτή από 10.000 ευρώ  το μήνα σε 3.000 ευρώ το μήνα και του Προέδρου της Δημοκρατίας σε 5.000 ευρώ, για να αντιληφθούν πως μπορεί να ζήσει ο μέσος πολίτης.
Να καταργηθεί άμεσα η σύνταξη του βουλευτή, αφού τους αρκεί η σύνταξη του επαγγέλματός τους και τα εύσημά τους από το έργο τους υπέρ του λαού!
Η παραγραφή των εγκλημάτων υπουργών – βουλευτών να είναι ίδια με όλων των πολιτών, δηλαδή 20 έτη και 5 + 3 = 8 έτη, και όχι τα εγκλήματά τους να παραγράφονται στα 1 ή 2 χρόνια από τη διάπραξή τους, με κάθε πρόωρη λύση Συνόδου της Βουλής και να κάνουν το άλλοτε «ΠΑΣΟΚ» και η Ν.Δ. συμψηφισμούς ατιμωρησίας με μίζες SIMENS και Βατοπεδίου!!!