Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ!

 Ο δημιουργός του Siine Writer χαρακτηρίζει την εφαρμογή ως «το πρώτο πληκτρολόγιο με εικονίδια, το οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε και να προσωποποιήσετε, κάνοντας τα μηνύματά σας να ακούγονται όπως εσείς».

Η εφαρμογή διατίθεται και σε android tablets, ένα μήνα μετά την...

... έκδοση για smartphones. 

Το Siine είναι ένα startup από Λονδίνο και Βαρκελώνη που δημιουργεί εφαρμογές πληκτρολογίου για android συσκευές. Η εφαρμογή με τα εικονίδια γλιτώνει χρόνο από τον χρήστη, αφού με ένα και μόνο κλικ μπορεί να γράψει ολόκληρες σειρές κειμένου. 

Τα εικονίδια μπορούν, επίσης, να προσωποποιηθούν, με τον χρήστη να είναι σε θέση να ανεβάσει τις δικές του εικόνες.

Το Siine Writer περιλαμβάνει ειδικά προσαρμοσμένα εικονίδια που ονομάζονται ‘Siines’, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργουν μηνύματα μιας πρότασης κάθε φορά. 

Τα Siines αλλάζουν το περιεχόμενο της πρότασης/μηνύματος ανάλογα με τον αριθμό που ο χρήστης πατάει το συγκεκριμένο εικονίδιο. Για παράδειγμα: ένα πάτημα = θα καθυστερήσω, δύο πατήματα = θα καθυστερήσω λίγο, τρία πατήματα = θα καθυστερήσω πολύ. 

Οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν και να δημιουργήσουν τα δικά τους Siines ή ακόμα και να τους υιοθετήσουν από άλλους χρήστες μέσω μιας εικονικής γκαλερί