Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΣΟΚ: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...


Φωτογραφία για Πλησιάζει το τέλος Βενιζέλου στο ΠαΣοΚΣοκ προκάλεσε σήμερα πρωί-πρωί η ανεξαρτητοποίηση του Μίμη Ανδρουλάκη από το ΠΑΣΟΚ την οποία ανακοίνωσε ο ίδιος μιλώντας στον Bήμα FM. Διευκρίνισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να μεταγραφεί στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα εργαστεί για την ανασυγκρότηση της Αριστεράς.

Είναι απορίας άξιον ότι ο κ. Ανδρουλάκης ψήφισε χθες το βράδυ τα μέτρα με το .. επιχείρημα «δεν μπορώ να μην ψηφίσω να πάρουμε τη δόση» και διευκρίνισε ότι δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Η δεύτερη βόμβα ήρθε προ ολίγου από τον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος ζήτησε...

...έκτακτη σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας για να εξεταστεί η πορεία του ΠΑΣΟΚ. Ας σημειωθεί ότι ο κ. Λοβέρδος είχε χθες τρίωρη συνάντηση με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τα δύο κορυφαία στελέχη μοιάζει να βρίσκονται σε συνεργασία για τις επόμενες κινήσεις τους.

Η ομάδα Σκανδαλίδη

Κινήσει αναμένονται και από τον Κώστα Σκανδαλίδη ο οποίος διεγράφη τα ξημερώματα από τον Ευάγγελο Βενιζέλο απέχοντας από την κρίσιμη ψηφοφορία για τα μέτρα. Τέσσερις άλλοι βουλευτές που ανήκουν στην ομάδα του διεγράφησαν επίσης οι κκ. Μιχάλης Κασσής, Θόδωρος Παραστρατίδης, Γιάννης Κουτσούκος και Μάρκος Μπόλαρης.


Στην Ιπποκράτους θεωρούν βέβαιο ότι η ομάδα Σκανδαλίδη θα κινηθεί επιθετικά εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου και θα αναλάβει πρωτοβουλίες το αμέσως επόμενο διάστημα. Ας σημειωθεί ότι η εν λόγω ομάδα θα αντιμετωπίσει τώρα πρόβλημα παρέμβασης στα εσωκομματικά δρώμενα αφού δεν θα συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Αγνωστο είναι τι θα κάνει στο εσωκομματικό μέτωπο η Αντζελα Γκερέκου, η οποία διεγράφη επίσης χθες το βράδυ από την κοινοβουλευτική ομάδα επειδή ψήφισε παρών.

Συναγερμός στην Ιπποκράτους

Στην Ιπποκράτους επικρατεί αναβρασμός αφού κανείς δεν περίμενε ότι τα χτυπήματα θα έρθουν λίγες ώρες μετά τη χθεσινοβραδυνή περιπέτεια της Βουλής.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν αναμένεται να καθήσει με σταυρωμένα χέρια και θα σηκώσει το γάντι της αμφισβήτισης έναντι των ανταρτών που απειλούν την παρουσία του στο τιμόνι της παράταξης. Συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος είναι έτοιμος να φτάσει στο τελικό ξεκαθάρισμα και να ζητήσει ή νέα εκλογή στην κοινοβουλευτική ομάδα όπου διατηρεί την πλειοψηφία των βουλευτών.

Kafeneio