Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ...

                                                                                                                     ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
greek-crisisΘα ήταν χρήσιμο ένα εγκεφαλογράφημα, σε αυτούς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που στήριξαν το διάγγελμα από το Καστελόριζο.. που μάλιστα διετέλεσαν και υπουργοί ..κάποιοι από αυτούς αδιάβαστοι.. και που σήμερα κόπτονται για τα κοινωνικά δίκαια…. όχι φυσικά των ανέργων αλλά των διορισμένων από αυτούς.
Το αίσθημα της αριστεροσύνης τους κυριεύει!! και επιβάλει στο μυαλό τους μόνο αριστερόστροφα spin,  προκαλώντας απώλεια μνήμης για το πως έφτασε η χώρα σε αυτή την κατάντια. 
Δεν θυμούνται τίποτα για το παρασιτικό κράτος, ούτε για...

... τη διαφθορά και τα ρουσφέτια δεκαετιών, ούτε για το λεφτά υπάρχουν, ούτε για την αδιαπραγμάτευτη παράδοση της Ελλάδας στους διεθνείς οίκους αξιολόγησης με τις περίφημες δηλώσεις περί τιτανικού και περί διεφθαρμένου Ελληνικού λαού.
Όλοι ετούτοι, οι λαϊκοί ήρωες του Κολωνακίου, ετοιμάζονται για την ηρωϊκή έξοδο από το καράβι του 5% και όχι μόνο αυτό!! Τώρα που πραγματικά η ψήφος τους είναι αναγκαία για να δείξει η Ελλάδα πρόσωπο ανάκαμψης και πολιτικής σταθερότητας στο εξωτερικό, τώρα αυτοί οι κύριοι και κυρίες αρνούνται να συμμετέχουν.
Θεωρούν πως θα σωθούν, πως θα λάβουν άφεση αμαρτιών, για τα πολιτικά τους εθνικά ατοπήματα δεκαετιών και πως εύκολα θα γλιστρήσουν στο καινούργιο συνδικαλιστομάγαζο.
Δεν είναι όμως έτσι. Σήμερα με την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου, καλούνται να κάνουν κάτι για να εξιλεωθούν. Να ψηφίσουν τη μοναδική λύση για τη χώρα μας… ναι αυτής με την πλάτη στον τοίχο. Ακριβώς εκεί που την έφεραν.
Να αποδείξουν πως έστω και την ύστατη πολιτική τους στιγμή, τους ενδιαφέρει η ελπίδα του λαού και όχι η πρόσκαιρη προσωπική τους διάσωση.
Καλούνται να ΜΗΝ φέρουν εις πέρας, αυτή τη θλιβερή αποστολή, που ξεκίνησαν κάποιες δεκαετίες πριν!!

Υστερογραφία.gr