Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Νέο πλήγμα στο ΠΑΣΟΚ. Ο Μίμης Ανδρουλάκης θα καταψηφίσει τα μέτρα


Χαρτί και μολύβι και συνεχείς μετρήσεις στο ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση, καθώς εμφανίζονται νέες απώλειες για την κρίσιμη ψηφοφορία της ερχόμενης Τετάρτης.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης ανέφερε πως θα καταψηφίσει.
Στη συζήτηση του προϋπολογισμού για το 2013 στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στο προωθούμενο πολυνομοσχέδιο λέγοντας...
..."Καλό είναι να ξέρεις ανατομία, αλλά δεν σε κάνει αυτό και χειρουργό. Θα καταψηφίσω τα του Εργασίας, έσπασε η γραμμή του μετώπου, δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το ασφαλιστικό ως απλό δημοσιονομικό ζήτημα, έπρεπε να φτιάξουμε ένα νέο αποθεματικό, αλλά δεν είδα ουσιαστική επίδραση".
Εάν ισχύσουν τα "όχι" που έχουν ειπωθεί από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθώς και τα "παρών" της ΔΗΜΑΡ η κυβερνητική πλειοψηφία περιορίζεται στους 157.
Από την άλλη πλευρά, σκέψεις για διαφοροποίηση από τη γραμμή της ΔΗΜΑΡ υπάρχει στο Βασίλη Οικονόμου ο οποίος ίσως υπερψηφίσει.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης εκτίμησε πάντως πως "το επίσημο σενάριο" δεν έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας και πως δεν το πιστεύει ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας, ούτε καν "οι συντάκτες του μεσοπρόθεσμου".

News247.gr