Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

H Π.Ι.Ν ΣΤΗΝ WORLD TRAVEL MARKET....

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WORLD TRAVEL MARKET η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

  Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με περίπτερο 24 τετραγωνικών μέτρων με 4 booths, στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2012, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο 5-8 Νοεμβρίου. 
 Η έκθεση είχε μεγάλη κίνηση και υπήρχε μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών. Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας, με επικεφαλής την Περιφερειακή Σύμβουλο Μαρία Καββαδά και αποτελούμενη από τον...
... προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού ΠΕ Κέρκυρας, Γεώργιο Θ. Παπαβλασόπουλο, τον υπάλληλο του Τμήματος Τουρισμού ΠΕ Λευκάδας, Κυριάκο Κωστόπουλο και τον εκπρόσωπο της ΕΤΙΝ, Σπύρο Θύμη, πραγματοποίησε επαφές με την Υπουργό Τουρισμού στην οποία προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα, καθώς και με τουριστικούς πράκτορες, tour operators και δημοσιογράφους με σκοπό την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της ΠΙΝ και την αύξηση της επισκεψιμότητας στα νησιά μας.

 Επίσης, στο πλαίσιο της WTM, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την προβολή του αθλητικού τουρισμού στο Ιόνιο, με τον τίτλο Active Sports Tourism in Ionian Islands , από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ionian Inspires, κατά την οποία αναπτύχθηκαν οι δυνατότητες του ενεργητικού αθλητικού τουρισμού στην Περιφέρειά μας.
  Στην έκθεση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κέρκυρας,. Ιωάννης Τρεπεκλής και η υπεύθυνη τουριστικής προβολής του Δήμου, Δανάη Γκερέκου.  Παρευρέθη επίσης ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς, Ευάγγελος Κεκάτος, καθώς και πολλοί τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι από όλα τα νησιά, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του AOCTA, Δημήτριος Διαβάτης, ο αντιπρόεδρος του AOCTA, Βασίλης Καλούδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλληνίας,  Σπύρος Γαλιατσάτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ζακύνθου, Θεόδωρος Κολπονδινος, ο κ. Παναγιώτης Μαμφρέδας για την επιτροπή τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου και η  Μαύρα Κομιώτη από την Ένωση Ξενοδόχων Λαγανά.


Από το Corfu Newsit.it