Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

ΧΑΜΟΣ !!! Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΔΑΝΙΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.....

Χαμός με την προφητεία του γέροντα Δανιήλ για το αεροπλάνο που χάθηκε!!

Όμως εμείς, ως λαός και ως άνθρωποι, έχουμε όλες τις απαντήσεις. Όπως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και διαβάσαμε, η προφητεία του γέροντα Δανιήλ τα 'χει ήδη, προβλέψει όλα αυτά και μάλιστα από τον 17 αιώνα και όχι εχθές, προχθές. Ο καλόγερος Δανιήλ έζησε στη Μονή Σινά στα τέλη του 17ου αιώνα και πρόβλεψε πως: 

«Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Πολλοί θα ψάχνουν αλλά δεν θα το βρίσκουν. Τότε ο πόλεμος θα πιαστεί από πάνω. Οι ορθόδοξοι θα ενωθούν και θα κατατροπώσουν τον Φράγκο και την Τιάρα. Ο κοντός Μόσκοβος μαζί με τους δικούς μας θα υψώσουν ξανά τη βυζαντινή σημαία στη Βασιλεύουσα την ώρα που θα φεύγουν οι Τούρκοι να σώσουν τη φυλή τους στην Κριμαία». Ορίστε! 

Αποδείχτηκε και για τον πλέον άπιστο! Το Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών εξαφανίστηκε από τα ραντάρ το περασμένο Σάββατο ή στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Κίνας ή προς τα χωρικά ύδατα της Ινδίας και τα Στενά της Μάλακα. Άρα; Πάνω από τους Σχιστομάτηδες! Ο κοντός ο Μόσκοβας, είναι ο Βλαντίμιρ ο Πούτιν, που και πρώτο μπόι δεν τον λες! Ολοφάνερο για τον πόλεμο που θα πιαστεί «από πάνω» είναι πως ο γέροντας φωτογραφίζει την έκρυθμη κατάσταση στην Ουκρανία και την Κριμαία.
Πηγή: aneksigita-fainomena