Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ!

Αποτελέσματα δράσης για τη συλλογή αγαθών!

P1040294.JPG     Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ, στη διάρκεια της δράσης μας, « Αξίζει να προσφέρεις », για την συλλογή αγαθών και την διάθεση τους σε ιδρύματα και οικογένειες της Κέρκυρας! Η προσφορά του κόσμου μας συγκίνησε και μας απέδειξε ότι παρόλο που ζούμε σε πολύ δύσκολες ( οικονομικά ) εποχές, όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε κάτι που δεν...
... χρειαζόμαστε! Συνολικά συλλέξαμε 1399 είδη (ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα κ.α )
P1040297.JPG       Η Συντονιστική Γραμματεία της Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ, ευχαριστεί πολύ όσους προσέφεραν, καθώς επίσης τα μέλη της και τους εθελοντές που βοήθησαν στη δράση μας αυτή! Η  συγκεκριμένη κίνηση, θα επαναληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα υπάρχει η ανάλογη ενημέρωση. Τα παραπάνω είδη, παραδόθηκαν την Δευτέρα, 26/9/2011, στο Ορφανοτροφείο Κέρκυρας, στο Γηροκομείο Κέρκυρας, καθώς επίσης και στο Χαμόγελο Του Παιδιού! Επίσης κάποια είδη, ρούχα και  παπούτσια  γυναικεία, κουβέρτα κ.α,  δόθηκαν σε μία κυρία με πολλές ανάγκες.
   Παρακαλούμε πολύ, όποιον έχει γνώση, για άτομα ή οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη, να μας ενημερώσει, έτσι ώστε στην επόμενη δράση, να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε!!!
Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ
Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα  
(Πολιτισμού – Οικολογίας - Κοινωνικής Αλληλεγγύης)
Επικοινωνία μαζί μας: 26610 34066, 693 7255366, 6951 324892
http://politonexousia.blogspot.com/ και στο Facebook: Πολιτών Εξουσία