Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Αθήνα:Κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών λίγο πριν τις δηλώσεις Βενιζέλου
Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να ενημερώσει για τις επαφές που είχε στις ΗΠΑ και την πορεία των συζητήσεων για την εκταμίευση της 6ης δόσης

O κ. Βενιζέλος αναμένεται να ενημερώσει για τις επαφές που είχε στις ΗΠΑ και την πορεία των συζητήσεων για την εκταμίευση της 6ης δόσης 

Κατάληψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργείου Οικονομικών, επί της οδού Νίκης, πραγματοποίησαν εφοριακοί και τελωνειακοί λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου. 
Οι συνδικαλιστές του υπουργείου Οικονομικών διαμαρτύρονται για...
 ... τις επικείμενες περικοπές στις αποδοχές τους. 

Περίπου στις 12 το μεσημέρι αποχώρησαν και έτσι η συνέντευξη δεν αναβλήθηκε. Έξω από το υπουργείο συγκεντρώθηκαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.
 Το περιστατικό έκανε όμως το γύρο του κόσμου από τους εκπροσώπους των ξένων μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται στο υπουργείο αναμένοντας τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου.
 Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ο μεγάλος αριθμός ξένων δημοσιογράφων που μετέβησαν στην οδό Νίκης προκειμένου να αναμεταδώσουν τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου, μετά τις επαφές που είχε στην Ουάσινγκτον.

Newsroom ΔΟΛ