Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ;

Όλα δείχνουν απόλυτη δικαίωση του gazzetta.gr που από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει σοβαρές επιφυλάξεις για τον Σαουδάραβα επενδυτή, καθώς από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη δηλώνουν πλήρη άγνοια για τον πληρεξούσιο δικηγόρο του πρίγκιπα.
Από χθες η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη είχε...
...ενημερώσει το δικηγορικό γραφείο στο οποίο έχει καταθέσει τις ανενεργές μετοχές, προκειμένου να επικοινωνήσει με τον Βλάση Τσάκα και να του ορίσει διορία 48 ωρών προκειμένου να βάλει πληρεξούσιο δικηγόρο, που θα αποδείκνυε την αξιοπιστία της πρότασης του Πρίγκιπα.
Από το πρωί ο Τσάκας έλεγε σε συνεντεύξεις του ότι έχει δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο να επικοινωνήσει με το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο, αλλά μέχρι το μεσημέρι αυτό δεν είχε συμβεί, διαψεύδοντας τόσο τον Τσάκα και αποδεικνύοντας την αφερεγγυότητα της δήθεν πρότασης του 26χρονου Αραβα.
Μάλιστα, ο φερόμενος εκπρόσωπος έκανε λόγο και για ραντεβού το μεσημέρι ανάμεσα στους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών, αλλά δεν υπάρχει καμία συνάντηση καθώς ο πληρεξούσιος δικηγόρος είναι... φάντασμα.
Όπως όλα δείχνουν, είναι πολύ πιθανό να μην εκπνεύσει καν η προθεσμία των 48 ωρών και από το απόγευμα ο Παναθηναϊκός να βάλει τέλος στην κωμική αυτή υπόθεση...
πηγή:gazzeta.gr