Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΕΡΥΡΑΙΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...

...διαιτητής του ποδοσφαίρου  Τάσος Κάκος....στην Elite της Ευρώπης!
Ακόμα ένα ανοδικό βήμα στην καριέρα του Τάσου Κάκου είναι ο προβιβασμός του στην First Class κατηγορία των διεθνών διαιτητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας

Ο Κερκυραίος ρέφερι που στις αρχές του 2010 είχε ανέλθει στην Class B των διαιτητών της Ευρώπης, μετά από σχεδόν δύο χρόνια πήρε εκ νέου προαγωγή, φτάνοντας πλέον μια ανάσα από την Elite Class, την κορυφαία κατηγορία της UEFA.

Θυμίζουμε πως ο Τάσος Κάκος είχε πάρει το σήμα της UEFA το ...


...2008 και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που είχε διευθύνει ήταν αυτό μεταξύ των Εθνικών Ομάδα U21 της Σουηδίας και της Γαλλίας (28/5/2008) που είχε βρει νικητές τους «πετεινούς» με 2-1.

Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι με τον διεθνή ρέφερι να έχει «μετρήσει» δεκάδες ευρωπαϊκά και όχι μόνο παιχνίδια.

Μαζί με τον Κάκο, στη λίστα των Ελλήνων First Class διαιτητών βρίσκεται κι ο Μιχάλης Κουκουλάκης.
Οι υπόλοιποι της ευρωπαϊκής λίσταςΒ
Οι υπόλοιποι πέντε Έλληνες διεθνείς για το 2012 (όλοι τους στην third class category) είναι οι Ηλίας Σπάθας, Σταύρος Τριτσώνης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Πέτρος Κωνσταντινέας και Θανάσης Γιάχος.
Όσον αφορά τους διεθνείς βοηθούς διαιτητές για τη νέα χρονιά, ο πίνακας περιλαμβάνει τους: Δημήτρη Σαραϊδάρη, Δημήτρη Μποζατζίδη, Λεωνίδα Βασιλειάδη, Χρήστο Ακρίβο, Δημήτρη Γκάγκα, Δαμιανό Ευθυμιάδη, Δημήτρη Τάτση, Γρηγόρη Πάνου, Ηλία Αλεξέα και Μιχάλη Καρσιώτη

Στην Elite η Μήτση


Ακόμα, στις γυναίκες διεθνείς διαιτητές, η Ευθαλία Μήτση τοποθετήθηκε στην κορυφαία κατηγορία της UEFA, ενώ στη λίστα μπήκαν κι οι Κωνσταντίνα Μπούμπουρη, Ευγενία Κασκαντήρη και Ελένη Λαμπαδαρίου (στην third class).

Έρχονται ακόμα δύο διεθνή παιχνίδια Σεπτέμβρη και Οκτώβρη
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάκος θα δώσει το παρών σε ακόμα δύο διεθνή παιχνίδια, τα οποία ωστόσο δεν έχουν γνωστοποιηθεί ποια θα είναι.
Αρχικά, σύμφωνα με την ΕΠΟ, ο Κάκος θα διευθύνει έναν ακόμα αγώνα της φάσης των ομίλων του Europa League στις 29/9. Σε αυτόν, ο Κερκυραίος διαιτητής θα έχει για βοηθούς τους Μποζατζίδη και Ακρίβο, με 4ο ρέφερι τον Ηλία Σπάθα και επιπρόσθετους τους Κουκουλάκη και Τριτσώνη.
Στη συνέχεια, ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής θα είναι 4ος σε αγώνα των προκριματικών του Euro U-21 2013 (θα γίνει την περίοδο 6-8 Οκτωβρίου). Διαιτητής σε αυτό το ματς θα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης και βοηθοί οι Πάνου και Τάτσης.
Κείμενα -Φωτο :Corfu Press-ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ
Τίτλος Ανάρτησης:CORFU NEWSit 


Κείμενα -Φωτο :Corfu Press-ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ
Τίτλος Ανάρτησης:CORFU NEWSit