Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ!


Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου new
Σοκαρισμένη δηλώνει η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου μετά τα πλάνα του Μουαμάρ Αλ Καντάφι που συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινή γνώμη. «Οι σκηνές που είδα στην τηλεόραση ήταν αγριευτικές. Σοκάρουν τον οποιοδήποτε πόσο μάλλον εμένα που τον είχα γνωρίσει στη δόξα του και με είχε δεχτεί με...
... τιμές πρωθυπουργού».

«Θυμάμαι πολύ έντονα την τελευταία φορά που του είχα πάρει συνέντευξη για το Star πριν από 5 χρόνια. Τον είχα δει σαν έναν άνθρωπο απόλυτο, ιδιόρρυθμο που τον φοβόντουσαν και τον έτρεμαν όλοι. Είχε παρανοïκά στοιχεία πάνω του, όπως μικροβιοφοβία για παράδειγμα, δεν έπιανε τίποτα από τα χέρια άλλων. Στα μέσα της συνέντευξής μας είχα σηκωθεί από τη θέση μου για να του δώσω το κομπολόι του Αντρέα και αμέσως πετάχτηκαν 5 ένοπλοι φρουροί του και εκείνος τους έκανε ένα νεύμα για να υποχωρήσουν».

«Με τις τελευταίες εξελίξεις το είχα φανταστεί ότι θα τον έπιαναν και θα τον αποτέλειωναν όπως είχε γίνει με τον Μπιν Λάντεν και τον Σαντάμ Χουσέιν. Αρχικά περίμεναν ότι θα τον έσερναν στη Χάγη για να τον διασύρουν. Οι σκηνές που είδα όμως ήταν απάνθρωπες, δεν ταιριάζουν σε έναν ηγέτη, ό,τι και να έχει κάνει. Τον πας στο δικαστήριο, τον βάζεις φυλακή, δεν τον σέρνεις κάτω σαν σκυλί σφαγμένο, ήταν πολύ άγριο θέαμα, σε τρομάζει τέτοιο μίσος».
Η Δήμητρα δεν θα μπορούσε να μην θυμηθεί και τον Ανδρέα Παπανδρέου σε μία τέτοια στιγμή: «Ο Ανδρέας είχε εφαρμόσει μια φιλοαραβική προσέγγιση που ωφέλησε τότε πολύ την Ελλάδα στην εξωτερική πολιτική αλλά και στα τρομοκρατικά χτυπήματα αφού δεν πείραξαν ποτέ τη χώρα μας- και αυτό είναι κάτι που το έχουν παραδεχτεί ακόμα και οι εχθροί του. Το όνομά του ήταν σεβαστό στην αραβική κοινότητα».
  YUPI.GR