Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΚΟ ΣΙΜΟΝΤΣΕΛΙ!

                  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ
Η Ιταλία θρηνεί το χαμό του επόμενου παγκόσμιου πρωταθλητή. Και ο κόσμος της μοτοσικλέτας ένα αστέρι που έλαμπε και έσβησε μόλις στα 24 χρόνια του.

marco simoncelli 300x200 MOTO GP: ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΑΡΚΟ ΣΙΜΟΝΤΣΕΛΙ (VIDEO) Ο Μάρκο Σιμοντσέλι, ο επονομαζόμενος και "αφάνας" από φίλους και αντιπάλους, υπέκυψε στα τραύματα του στο ιατρικό κέντρο της πίστας Σεπάνγκ στη Μαλαισία.
Ο αναβάτης της Gresini Honda έχασε το μπροστινό στη...
στροφή 11 στον 2ο γύρο του προτελευταίου αγώνα της χρονιάς και φάνηκε ότι χτυπήθηκε από τους διερχόμενους ...

...Κόλιν Έντουαρντς και Βαλεντίνο Ρόσι. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης έχασε το κράνος του.
Ο "Super Sic" μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, όμως υπέκυψε στα τραύματα του στις 16.56 τοπική ώρα. Ο αγώνας διακόπηκε και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι ματαιώνεται, προετοιμάζοντας ίσως με αυτόν τον τρόπο τους φίλους του σπορ και όχι μόνο για το μαντάτο του μοιραίου.
Στον τελευταίο αγώνα της ζωής του ο Σιμοντσέλι που άφησε πίσω του, τους γονείς του, τη μικρότερη αδερφή του και τη σύντροφο του, Κέιτ εκκίνησε από την πέμπτη θέση. Τη Δευτέρα (24/10) επρόκειτο να οδηγήσει την καινούργια μοτοσικλέτα της Honda, καθώς και ο ίδιος περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία τον... ερχομό των 1000cc.
Είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Φάουστο Γκρεσίνι. Είχε εξασφαλίσει και το 2012 εργοστασιακή μοτοσικλέτα, ενώ ήταν το πρόσωπο της Honda στην Ιταλία.
Τραγική φιγούρα είναι και ο ίδιος ο Γκρεσίνι, μιας και το 2003 ένα από τα πρότυπα του Σιμοντσέλι στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο 23χρονος Νταϊζίρο Κάτο είχε χάσει τη ζωή του στη Σουζούκα.
Πέρυσι τον Σεπτέμβριο στο Μιζάνο χάθηκε ακόμα ένα μεγάλο ταλέντο. Ο 19χρονος Ιάπωνας Σόγια Τομιζάβα και φυσικά τα σοβαρά ατυχήματα δεν έχουν σταματήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής βρήκε τραγικό θάνατο στο Λας Βέγκας ο Βρετανός πρώην παγκόσμιος στα IndyCars με την κηδεία του να γίνεται νωρίτερα σήμερα.
Όσο για τους οδηγός που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα ο Κόλιν Έντουαρντς (της Tech 3 Yamaha) υπέστη εξάρθρωση ώμου, ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι έφυγε περπατώντας από τον τόπο της τραγωδίας. Ειρωνία; Ο Ρόσι ήταν ο καλύτερος φίλος του και ο Έντουαρντς ίσως ο μοναδικός που δεν είχε να πει κάτι άσχημο για τον Σιμοντσέλι.

Μάρκο Σιμοντσέλι ατύχημα Μαλαισία Σεπάνγκ by axristone 
press-gr