Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Συνάντηση σήμερα ή αύριο για τον Παναθηναϊκό
Συμφωνούν και έρχεται…Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να υπογραφεί το MOU (Memorandum of Understanding) ανάμεσα στην πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ και εκείνης του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο (Τρίτη) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων των δύο πλευρών κ.κ. Πετρόπουλος και Γεωργόπουλος, η οποία και θα κρίνει πολλά για την...
... αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, σήμερα αναμένεται να επιβεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής του 26χρονου πρίγκιπα από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα και από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

Χθες ο άμεσος συνεργάτης του υποψήφιου επενδυτή του «τριφυλλιού», Μοχάμεντ Μπάσεμ Χεϊουάβι δήλωσε στο Novasports: «Αυτή τη στιγμή αναλύουμε κάποια σημεία των συμβολαίων και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα, να υπογράψει τα συμβόλαια και να ασχοληθεί άμεσα με τον Παναθηναϊκό.

Είχαμε άσχημα νέα για όλους( στη Σαουδική Αραβία) και για τον Πρίγκιπα, όμως δεν ξέχασε να στείλει συγχαρητήριο μήνυμα στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, ότι ακόμα και στη χειρότερη στιγμή που βιώνει, δεν ξεχνά την ομάδα, τους έχει στο μυαλό του και εύχεται πάντα για το καλύτερο».

Όπως γράφει η «SportDay», έχει επιλεγεί ο οικονομικός σύμβουλος Αναστάσιος Μπερέτας για να κάνει τον έλεγχο στην «πράσινη» ΠΑΕ. Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε ο Αλ Σαούντ θα «μπει» στην τρέχουσα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με τιμή μετοχής 0,33, όπως είχε αποφασιστεί με τον Βγενόπουλο.

Αύριο (Τρίτη), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού. Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η Arboris Capital, στην οποία – όπως αναφέρει η «SportDay» - αναμένεται να δοθεί εξουσιοδότηση από την πλειονότητα των μετόχων. Από την πλευρά τους, οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι θα είναι αντίθετοι στην εταιρεία, ώστε να παρουσιάσει επενδυτή.

Πηγή: sport-fm.gr