Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ;

Μια φωτογραφία η οποία δείχνει έναν υποτιθέμενο εξωγήινο να έχει "παρεισφρήσει" στον Αμαζόνιο προβάλλει σαν "αδιάσειστο" στοιχείο ότι υπάρχει υπερφυσική δραστηριότητα στη γη. Αυτό υποστηρίζει συγγραφέας.

BINTEO: Εξωγήινοι στη ζούγκλα του ΑμαζονίουΈνας εξωγήινος στέκεται στο βάθος του δάσους ενώ πιο δίπλα φαίνεται μια λάμψη που ίσως υποτίθεται είναι το διαστημόπλοιό του.
Σε πρώτο πλάνο υπάρχουν κάτι παιδιά τα οποία είναι συγκεντρωμένα, ενώ ένα έχει γυρίσει και κοιτάει τον...

... εξωγήινο.
Η φωτογραφία αποτελεί μέρος βίντεο που έχουν τραβήξει Βρετανοί τουρίστες, οι οποίο επισκέφτηκαν την περιοχή.
Ο συγγραφέας υπερφυσικών δραστηριοτήτων Mike Cohen, υποστηρίζει ότι η εν λόγω περιοχή είναι γνωστή για την "έντονη εξωγήινη δραστηριότητα".
"Αυτή η εικόνα είναι ένα συναρπαστικό στοιχείο που δεν μπορεί εύκολα να δυσφημιστεί", είπε χαρακτηριστικά.
Οι εξωγήινοι υποστηρίζει πως ενδιαφέρονται για την περιοχή του Αμαζονίου καθώς τους προσελκύει η βιολογική ποικιλότητα εκεί.
"Η περιοχή αποτέλεσε και στο παρελθόν επίκεντρο έρευνας της κυβέρνησης της Βραζιλίας, υπό την ονομασία, "Επιχείρηση Prato", όπου στάλθηκε ο στρατός για να ελέγχει και να επιβεβαιώνει την παρουσία εξωγήινων εκεί, τονίζει" μεταξύ άλλων ο συγγραφέας.
Σημειώνεται ότι σκηνές από το βίντεο έχει πάρει Χολιγουντιανός παραγωγός για να τις χρησιμοποιήσει σε ταινία του, σύμφωνα με τον  Cohen.
News247.gr