Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΑΜΠΗΣ:ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ...

        ...ημερων ειναι «γνωστά»και «τραγικά»

Είναι γνωστά τα «τραγικά», αν μπορώ να τα χαρακτηρίσω έτσι γεγονότα, που συνέβησαν στην Αθήνα αυτές τις ημέρες κατά τη μεγαλειώδες πορεία του ΠΑΜΕ και την περικύκλωση της Βουλής. «Αναρχοαυτόνομοι», οι  «γνωστοί άγνωστοι», οι «κουκουλοφόροι», αυτοί που έχουν διασύνδεση άμεση με την αστυνομία και το παρακράτος, επετέθησαν με όπλα τα οποία μόνο η αστυνομία και ο στρατός διαθέτουν. Με ...
...καπνογόνα, μολότοφ, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και με  γκλόπς.
    Είναι ολοφάνερο πια ότι το κεφάλαιο, που εδώ και καιρό  προσπαθεί να επιτεθεί, τώρα μπαίνει  στην αντεπίθεση και  επιτίθεται σε εκείνο το χώρο που θεωρεί πραγματικά εχθρό του, αυτό δεν είναι άλλο  από το ΚΚΕ.
 Οι επιθέσεις των «γνωστών αγνώστων» εδώ και τρεις ημέρες συνεχίζονται σε γραφεία του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, που επέστησαν μεγάλες υλικές  ζημίες, σε τρεις περιοχές της Θεσ/νικης (Χαριλάου, Τριανδρία, Τούμπα ) στα Πετράλωνα στην Αθήνα, στο Πειραιά,  αλλά και εδώ στη Κέρκυρα μέλη και οπαδοί μας δέχτηκαν φραστική επίθεση κάτω ακριβώς από τα γραφεία του κόμματος, από αναρχοαυτόνομους, την Πέμπτη το βράδυ.
Είναι φανερό ότι εμείς αυτό το περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό. Άλλωστε τραγούδια από γνωστούς κομμουνιστές ποιητές που λένε ότι χρειάζεται πολύ δουλεία, χρειάζονται και θυσίες και νεκροί για να γυρίσει ο ήλιος.
Από την άλλη όμως είμαστε και στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τη στάση κομμάτων που θεωρούνται αριστερά, τα οποία χωρίς να δουν ποιος είναι εκείνος που πραγματικά ξεκίνησε τα επεισόδια, που ήταν προγραμματισμένα και που οι μηχανισμοί της αστυνομίας το γνώριζαν, δεν αναγνωρίζει το ότι αυτοί οι «γνωστοί άγνωστοι», που επιτέθηκαν, που και στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να είναι και πράκτορες της αστυνομίας, επιμένει να λέει ότι εργαζόμενοι μεταξύ τους συγκρουστήκαν. Το δε μέτωπο του κ. Αλαβάνου φτάνει στο σημείο να λέει ότι είναι λυπηρό να συγκρούονται διαδηλωτές που είναι ενάντια στο μνημόνιο και εργαζόμενοι μεταξύ τους.
Εμείς δεν συγκρουστήκαμε μεταξύ μας, αντιμετωπίσαμε αυτούς που θέλανε να μπουν με το έτσι θέλω στα μπλοκ του ΠΑΜΕ. Όλα τα άλλα τα οποία μας καταλογίζουν είναι πραγματικά για γέλια, ότι το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ είναι ένα σηστιμικό κόμμα πήγε να προστατεύσει τη βουλή.
Το ΠΑΜΕ προστάτευε τα μπλοκ του όπως κάνει κάθε φορά και βέβαια το άκρον  άωτον του γελοίου είναι οι δηλώσεις από το ΛΑΟΣ, που τρεις ή τέσσερις μήνες πριν ο κ. Καρατζαφέρης μέσα στη βουλή νομίζοντας ότι είχε πιάσει λαγό, κατήγγειλε το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ότι ήταν έτοιμο να κάψει τη βουλή. Τώρα ο κ. Γεωργιάδης και όλοι οι καρατζαφιρικοί καταγγέλλουν το ΚΚΕ ότι είναι σηστιμικό κόμμα και προστάτευσε τη Βουλή.
 Είναι γεγονός  ότι ο αντικομουνισμός θα συνεχιστεί και με μεγαλύτερη έκταση, εμείς το γνωρίζουμε, το ξέρουμε ότι κάθε φορά που το κεφάλαιο βρίσκεται σε δύσκολη θέση βάζει τους μηχανισμούς του παρακράτους στην υπηρεσία του, αλλά και στην υπηρεσία του κράτους, είμαστε λοιπόν έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.