Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ο ΒΥΡΩΝΑΣ,Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ Η ΤΟΝΙΑ


Το δικό του σχόλιο, με τον δικό του τρόπο, έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Βύρων Πολύδωρας στην πρεμούρα και τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για αυξημένη πλειοψηφία στην επερχόμενη ψηφοφορία της νέας δανειακής σύμβασης.

«Αν είναι όρος του...

... Βενιζέλου, αυτοσχεδιασμός δηλαδή της κυβέρνησης, τότε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα χάσει πανηγυρικά. Αν όμως είναι βρυξελλιώτικος όρος και ζητήσουν πράγματι 180 ψήφους, τότε η Νέα Δημοκρατία θα έχει πρόβλημα» είπε ο φιλόσοφος του κόμματος.

Μα πριν αλέκτορα φωνήσαι… ο Προκόπης Παυλόπουλος φώναξε «Εκλογές!».

«Αυτά είναι τερτίπια του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κανένας δεν πρόκειται να ζητήσει αυξημένη πλειοψηφία. Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο στους ευρωπαϊκούς κανόνες, αυτά όλα είναι τεχνάσματα της κυβέρνησης, όπως με το Δ.Ν.Τ., όπως με το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου. Να τα αφήσει αυτά που ξέρει το ΠΑ.ΣΟ.Κ.» είπε ο πρώην υπουργός, αλλά πριν τελειώσει τη φράση του, να ’σου ο Νίκος Σαλαγιάννης και η Τόνια Αντωνίου.

Το κλίμα έγινε από καταγγελτικό αμέσως φιλικό και τα συννεφάκια σε κυβερνητικούς και μη βουλευτές πήγαν να απομακρυνθούν.

Η Τόνια Αντωνίου πέταξε μια σποντούλα για τον Παπανδρέου, πριν καταφύγει στην επίκληση των θείων: «Να φυλάει ο Θεός!» είπε και χάθηκε στα ενδότερα του Κοινοβουλίου…
ZOUGLA.GR