Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΙΜΜΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 24ΧΡΟΝΟΣΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ...

Συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε πέντε εμπορικές επιχειρήσεις στην Λευκίμμη Κέρκυρας  
Κατασχέθηκε μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο
Συνελήφθη το Σάββατο (14.09.2013) το πρωί στην Λευκίμμη Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, ένας 24χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο 24χρονος εντοπίστηκε, ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, καθώς από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης διάρρηξης εμπορικής επιχείρησης στην Λευκίμμη Κέρκυρας το Σάββατο (14.09.2013) λίγες ώρες πριν, κατά την οποία αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την εξέλιξη της έρευνας που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων, προέκυψε ότι ο 24χρονος, το Σάββατο (14.09.2013) το πρωί διέπραξε ακόμα τέσσερεις διαρρήξεις σε εμπορικές επιχειρήσεις στην Λευκίμμη Κέρκυρας κατά τις οποίες αφαίρεσε μικρά χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και μέρος των χρημάτων που αφαιρέθηκαν τα οποία και επεστράφησαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.