Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ....



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, διότι επιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα σε Ευρωπαϊκή Χώρα

Συνελήφθη χθες (25.09.2013) το βράδυ στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, 19χρονος υπήκοος Μαλί για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα, καθώς και για πλαστογραφία ταξιδιωτικού εγγράφου.Ο 19χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, στους οποίους επέδειξε ταυτότητα Βελγικών Αρχών, η οποία ανήκε σε άλλο πρόσωπο και είχε δηλωθεί η κλοπή της, με σκοπό να ταξιδέψει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό αλλοδαπής 
   
    Στις (25.09.2013) το πρωί στα Μοραΐτικα Κέρκυρας, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 33χρονη υπήκοος Ουγγαρίας συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονος υπήκοος Ελβετίας, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της οδηγού του δικύκλου.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού  

  Στις (25.09.2013) το μεσημέρι συνελήφθη στην Παλαιοκαστρίτσα Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, 25χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.


Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού   

 Στις (24.09.2013) το πρωί συνελήφθη στους Καρουσάδες Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εσπερίων, 35χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού   

 Στις (24.09.2013) το μεσημέρι συνελήφθη στην Βασιλική Λευκάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Απολλωνίων, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων  

     Στις (25.09.2013) και ώρα 08:00 στον Λαγανά Ζακύνθου, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του 18χρονου οδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό της συνοδηγού του δικύκλου (15χρονη ημεδαπή).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού 

   Στις (24.09.2013) το πρωί συνελήφθη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 25χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα.