Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΦΛΕΓΕΤΑΙ!!! ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ....

Πετροπόλεμος μεταξύ αναρχικών και ατόμων που φορούν μπλούζες με ελληνικές σημαίες- Σοβαρά επεισόδια έξω από το αστυνομικό τμήμα στο Κερατσίνι
- Χημικά στην κεφαλή της πορείας, κρότου λάμψης και οδομαχίες 
- Σπάνε υποκαταστήματα τραπεζών στη Λεωφόρο Σαλαμίνος
- Χτύπησαν τον Πάνο Καμμένο και επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους
- Περίπου 10.000 κόσμου στη συγκέντρωση για την άγρια δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής
- Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO
 

Μετά τη σύγκρουση με τα ΜΑΤ, κόσμος έχει διασκορπιστεί στα γύρω στενά, ενώ μέρος της πορείας συνεχίζει προς το δημαρχείο. Ο κόσμος παραμένει και ψάχνει δρόμου,ς ώστε να ξαναενωθεί με την πορεία. 
Επεισόδια και στους δρόμους της Νίκαιας και στην Πέτρου Ράλλη
Νωρίτερα, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο και τον χτύπησε άγρια (διαβάστε περισσότερα εδώ), ενώ επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και καμεραμέν, ανάμεσά τους και το τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1, οι οποίοι βρισκόταν στην περιοχή, ζητώντας τους να κλείσουν τις κάμερες.  

Επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1Επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1

«Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά» και «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει» είναι τα συνθήματα που ακουγόντουσαν από το ΠΑΜΕ, το ΣΥΡΙΖΑ, τα εργατικά συνδικάτα, και απλούς πολίτες.


Στο σημείο της δολοφονίας του 34χρονου βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μίλησε για την άγρια δολοφονία και τη Χρυσή Αυγή, την οποία χαρακτήρισε "φασιστική και μαφιόζικη οργάνωση". 

 
Πηγή:Newsit.gr