Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

…για την εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού, Παύλου Φύσσα

Οι εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας καταγγέλουμε στον Κερκυραικό λαό την εν ψυχρώ δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού, Παύλου Φύσσα, από μέλος, και μάλιστα έμμισθο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, της Χρυσής Αυγής.

Αποδεικνύεται,για άλλη μια φορά, με τραγικό όμως τρόπο, ότι το μόρφωμα της φασιστικής-ναζιστικής αυτής οργάνωσης αποτελεί μια εγκληματική συμμορία που από τις δολοφονικές επιθέσεις σε εξαθλιωμένους μετανάστες πέρασαν και σε αυτές εναντίον των ιδεολογικών τους αντιπάλων, των αριστερών, των αντιφασιστών, των αντιρατσιστών κ.λπ., θέλοντας να επιβάλλουν δια της βίας και του τρόμου τις φασιστικές-ναζιστικές ιδέες τους σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Οι φασίστες οπλίζονται από το ίδιο σύστημα, στο οποίο δήθεν εναντιώνονται, ενάντια στους εργαζόμενους, όπως πριν μερικές ημέρες με τη δολοφονική επίθεσή τους στο Πέραμα ή με τη δολοφονία πριν λίγους μήνες του νεαρού μετανάστη στα Πετράλωνα , ενάντια στη νεολαία που αγωνίζεται για το μέλλον της, ενάντια στους εξαθλιωμένους από τη βάρβαρη κυβερνητική πολιτική και ποτέ, βεβαίως, ενάντια στους ισχυρούς της χώρας.

Αποτελούν το πιο ισχυρό και βαρύ όπλο του συστήματος ενάντια στους εργαζόμενους και τον αγωνιζόμενο λαό.Δεν είναι τυχαία εξάλλου η  πρόσφατη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Κέρκυρας που αναφέρεται στους απεργούς καθηγητές της ΕΛΜΕ , ως ''κρατικοδίαιτους συνδικαλιστέςανεπιθύμητους στα Ελληνικά σχολεία '' , συντασσόμενη με αυτό το τρόπο πλήρως με την κυβερνητική ρητορεία περί απολύσεων στο δημόσιο.

Καλούμε τους εργαζόμενους στo νησί μας να συσπειρωθούν στα σωματεία τους, απομονώνοντας τους φασίστες-ναζιστές της Χρυσής Αυγής,συλλογικά και οργανωμένα να αγωνιστούν για την ανατροπή της πολιτικής Κυβέρνησης, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους και το λαό.

Να αγωνιστούν για να μην περάσουν τα φασιστικά-ναζιστικά σχέδιά τους που θα σκλαβώσουν ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους, τη νεολαία και όλο το λαό.


Ούτε στο νοσοκομείο μας , ούτε πουθενά!
Λευτεριά στο λαό - θάνατος στο φασισμό!
ΕΝΙΑΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ