Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η "ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ" ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ.....

 Την... «ώρα του Αλέξη» σχεδιάζουν οι επιτελείς της Κουμουνδούρου τα τελευταία 24ωρα. Ήδη, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και επιβλέπει ώστε να είναι όλα στην εντέλεια για την άφιξη και την τριπλή παρουσία του προέδρου του κόμματος στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Ήδη, σήμερα το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο, αύριο θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας και την Κυριακή θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Neo, πάντως, πληροφορείται ότι μία παρουσία του Αλέξη Τσίπρα δε θα είναι τόσο «καθιερωμένη».
Ο λόγος για την αυριανή ομιλία στους παραγωγικούς φορείς, για την οποία υψηλόβαθμος παράγοντας της Κουμουνδούρου πληροφορεί το Neo πως «δε θα πάει μόνο να μιλήσει, αλλά και να ακούσει». Ενώ, δηλαδή, οι εκάστοτε πρωθυπουργοί και οι εκάστοτε αρχηγοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίαζαν τις θέσεις τους στους παραγωγικούς φορείς και… έφευγαν, η εκδήλωση θα αρχίσει μετά την ομιλία Τσίπρα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να κάνει μία σύντομη, 20λεπτη εισήγηση και μετά να ζητήσει από όλους τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων να πουν τη γνώμη τους και τί θα ήθελαν από μία «κυβέρνηση της Αριστεράς». Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του «να υπάρχει άνεση χρόνου», ώστε να ακούσει επί δίωρο τους συνομιλητές του.
Πηγή:ΜΑΤΡΙΧ24