Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ....

...Η κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ
Ένα πλέγμα ενεργειών για τη νησιωτική και θαλάσσια πολιτική προωθεί η κυβέρνηση, όπως υπογράμμισε ο υπουργός Θαλάσσιων Υποθέσεων, Νήσων & Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης, ο οποίος μίλησε το Σάββατο σε κομματική εκδήλωση της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ στο Φαληράκι προκειμένου να παρουσιάσει στα στελέχη του κόμματος την πολιτική της κυβέρνησης.
Ο κ. Διαμαντίδης υπογράμμισε ότι μέσα από το Εθνικό Συμβούλιο Νησιωτικότητας θα εισηγηθεί τις διορθώσεις και τα μέτρα με τα οποία θα επιχειρηθεί η άρση των ανισοτήτων μεταξύ των νησιών και της ηπειρωτικής χώρας, ενώ αναφέρθηκε και στις μέχρι τώρα ενέργειες της κυβέρνησης και συγκεκριμένα στο νομοσχέδιο για το θαλάσσιο τουρισμό που κατατέθηκε στη Βουλή, στη μείωση του ΦΠΑ στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αλλά και στην κατάργηση των εισφορών προς τρίτους που επιβάρυναν τα εισιτήρια της ακτοπλοΐας. Το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση ζητά από το λαό να συναινέσει να εφαρμοστούν κάποιες ρεαλιστικές, πρακτικές λύσεις που μπορεί να μας δείξουν το φως στο βάθος του τούνελ, υπογράμμισε στην τοποθέτησή της στην κομματική εκδήλωση η βουλευτής Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε επίσης στην επίσκεψη Χρυσοχοΐδη και την ανακοίνωση που έκανε για το τοπικό αναπτυξιακό πρόγραμμα, ενώ υποστήριξε ότι ήδη διακρίνονται τα πρώτα θετικά στοιχεία για την έξοδο από την κρίση μέσω των οικονομικών στοιχείων και των στοιχείων του ΑΕΠ.
Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε πλέον για το έλλειμμα, το χρέος και τον πληθωρισμό και να οργανώσουμε την παραγωγή κατά κλάδο, νομό και δήμο, δήλωσε από την πλευρά της η γραμματέας της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Ανδρομάχη Δαγκλή.
σύνταξη: Γιάννης Ανδριώτης