Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΗ Η ΠΑΣΠ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


Στις τέσσερις από τις έξη σχολές 
Μόλις 926 φοιτητές ψήφισαν και στα 6 τμήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου. Πρώτη δύναμη η ΠΑΣΠ.
Συγκεκριμένα στο Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας πρώτη αναδείχθηκε η ΠΑΣΠ, όπως και στο Ιστορικό, το Μουσικό και το Αρχειονομίας, ενώ στο Ήχου και Εικόνας πρώτη αναδείχθηκε η φοιτητική παράταξη Ρωγμή και στο Πληροφορικής η Ανεξάρτητη Πληροφορική.

Αναλυτικά ο πίνακας:

Η ανακοίνωση της ΠΑΣΠ
Τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών της 18ης Μαΐου 2011, στο PHΙόνιο Πανεπιστήμιο, δεν μπορούν παρά να μας γεμίζουν με ικανοποίηση, αλλά και με μεγάλη αίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε απέναντι στους συμφοιτητές μας. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η ΠΑΣΠ ΑΕΙ Κέρκυρας, καταγράφει σταθερή άνοδο καθώς και την φετινή χρονιά αυξήθηκαν οι ψήφοι των φοιτητών που στήριξαν την μεγάλη και δημοκρατική παράταξη.
Η ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ επικράτησε στα Τμήματα Ιστορίας, Μουσικών Σπουδών, Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας, Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας έναντι των υπολοίπων παρατάξεων κερδίζοντας την αυτοδυναμία στα επταμελή Διοικητικά Συμβούλια των φοιτητικών συλλόγων ενώ αναδείχθηκε 2η δύναμη στο Τμήμα Πληροφορικής και 3η δύναμη στο Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας.
Ευχαριστώντας όλους τους συμφοιτητές μας για την εμπιστοσύνη τους, θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε πως θα συνεχίσουμε αταλάντευτα και με
ακόμη περισσότερο ζήλο να αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα των φοιτητών και του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Οι προτάσεις, οι ιδέες και το όραμά μας για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, δεν αποτελούν για εμάς, ανούσια προεκλογικά συνθήματα αλλά αντιθέτως αποτελούν βασικές αρχές και στόχους όπου πιστεύουμε και υπερασπιζόμαστε, προσδιορίζοντας σαφώς τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε.
ΠΗΓΗ:CORFU PRESS