Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η ΜΠΙΖΟΓΛΗ...ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!


Εν μέσω προχωρημένης αβεβαιότητας για τις εξελίξεις στα κρατικά ΜΜΕ, και ειδικότερα στη δημόσια τηλεόραση, η οποία τελεί υπό συρρίκνωση, αν όχι… υπό εκκαθάριση, γνωστοί δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επιλέγουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στα ιδιωτικά κανάλια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ρίτσα Μπιζόγλη, η οποία...
... σύμφωνα και με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η «Real News», αφήνει οριστικά πίσω της το κεφάλαιο Ραδιομέγαρο, και μετακινείται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την επαγγελματική σταδιοδρομία της.
Η έλευση της Ρίτσας Μπιζόγλη στο Μαρούσι, έρχεται να καλύψει το κενό που προκύπτει στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων, μετά την απόφαση της Γιώτας Μιχαλοπούλου να αφήσει τον ΑΝΤ1 και την Ελλάδα, και να διεκδικήσει μια καλύτερη τύχη στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η μετακίνηση της Ρίτσας Μπιζόγλη στον ΑΝΤ1, έρχεται σε μια περίοδο έντονων διεργασιών στον χώρο των ΜΜΕ. Ειδικότερα μάλιστα στον Όμιλο Κυριακού, σημειώνονται παρασκηνιακές ζυμώσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ειδησεογραφικού τμήματος του σταθμού, ενόψει του ενδεχομένου διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, το πρώτο τρίμηνο του 2012.
Στις ζυμώσεις αυτές, κυρίαρχη θέση καταλαμβάνει η περίπτωση του Νίκου Χατζηνικολάου, καθώς μετά το λουκέτο που έχει μπει στο «Alter», ο γνωστός άνκορμαν και εκδότης της «Real News», βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Όμιλο Κυριακού.
 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ