Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ ΣΕΦΕΡΛΗ...

Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής και η οικογένεια του.

Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για τον Μάρκο ΣεφερλήΤην Δευτέρα το βράδυ ο αδερφός του Δημήτρης είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ανοίξει έναν παιδότοπο και ο αδερφός του μαζί με την οικογένειά του πήγαν στα εγκαίνια για να τον στηρίξουν. 

Το βράδυ επέστρεψε με την οικογένειά του στην Κόρινθο όπου μένει μόνιμα. Λίγες ώρες μετά αποφάσισε να αλλάξει θέση στο φορτηγό της δουλειάς του. Το χειρόφρενο όμως...

... δεν το είχε «δέσει», το βυτιοφόρο βρισκόταν σε κατηφορικό δρόμο και ο Δημήτρης Σεφερλής ανυποψίαστος πήγε να περάσει μπροστά από το βυτιοφόρο για να μπει στο σπίτι του, το είδε, σύμφωνα με μαρτυρίες να κατευθύνεται κατά πάνω του! Έντρομος προσπάθησε να σωθεί, να αποφύγει τις τεράστιες ρόδες που ήθελαν να τον λιώσουν! 

Ο αδερφός του ηθοποιού μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά εγχειρήσεων στα πόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει να μείνει στο κρεβάτι για τους επόμενους έξι μήνες. Επικοινωνήσαμε με την σύζυγο του Μάρκου, την ηθοποιό Έλενα Τσαβαλιά η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός αλλά πολύ στενοχωρημένη δεν ήθελε να μιλήσει για το περιστατικό.

Πηγή: gossiptv