Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ! ΝΕΚΡΗ 26ΧΡΟΝΗ....

… σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών


Φωτογραφία για 26χρονη έπεσε νεκρή σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιώνΤραγωδία στα Ίσθμια, όπου μια 26χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν δέχθηκε σφαίρα, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών. 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής.

Οι κακοποιοί, νωρίτερα είχαν κάνει ληστεία και...

... καταδιώκονταν. Το θύμα επέβαινε σε αυτοκίνητο και διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο.

Στις 9 το βράδυ της Παρασκευής τρία άτομα είχαν εισβάλει με δύο πολεμικά Καλάσνικοφ σε ταβέρνα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών.

Ακινητοποίησαν ιδιοκτήτες και πελάτες. Άρπαξαν χρήματα, τιμαλφή και τα κλειδιά αυτοκινήτου θύματος με το οποίο διέφυγαν. 

Ακολούθησε καταδίωξη έως τα Ίσθμια προς Επίδαυρο. Εκεί οι δράστες φαίνεται να σταμάτησαν και να άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Ακολούθησε συμπλοκή και σφοδρή ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους κακοποιούς και τους δράστες.


Γυναίκα οδηγός που περνούσε τυχαία από την περιοχή βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα χτυπήθηκε στην πλάτη από πυροβολισμούς των ληστών.

Ωστόσο, όπως λένε απο το αρχηγείο της ΕΛΑΣ θα γίνει βαλλιστική εξέταση και στα όπλα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.



(Πηγή: Korinthostv.com)