Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ...

…αυτή ανακοίνωση σας, προτείνω  να αρχίσετε να ασχολείστε με τα πραγματικά και μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας

   
Με επιστολή του ο Δημήτρης Κουτσούρης από το  Kassiopi Travel service , μέλος του συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA), και ενεργό μέλος του αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα του Ερημίτη, με  μια επιστολή προς τον πρόεδρο
διαμαρτύρεται για την αχαρακτήριστη κατά τη γνώμη του ανακοίνωση που εξέδωσε υπέρ του ξεπουλήματος του Ερημίτη.

                ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ 


Προς πρόεδρο και μέλη Δ.Σ.  AOCTA                                                                               Κασσιόπη 26/03/13
Κοινοποίηση μέλη AOCTA


Αγαπητέ πρόεδρε,

Με μεγάλη έκπληξη είδα την από κοινού ανακοίνωση που εκδώσατε με την ένωση ξενοδόχων Κέρκυρας και στηρίζετε το παράνομο ξεπούλημα και τσιμεντοποίηση της έκτασης του Ερημίτη στην περιοχή του πρώην δήμου Κασσωπαίων.
Μετά λύπης μου διαπιστώνω πως η βεβιασμένη και χωρίς ουσιαστικό λόγο κίνηση στήριξης του ξεπουλήματος της συγκεκριμένης έκτασης ήρθε με ελαφρά τη καρδία, και χωρίς να λάβετε υπόψη σας τους αγώνες και τις...

... αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής, όλων των φορέων και συλλόγων του πρώην δήμου Κασσωπαίων, καθώς και τις ομόφωνες αποφάσεις δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων του νησιού.
Επίσης η αχαρακτήριστη  αυτή ανακοίνωση έγινε χωρίς να έχετε επιδιώξει να ενημερωθείτε ούτε από τη συντονιστική ομάδα του αγώνα ενάντια στο ξεπούλημα του Ερημίτη, ούτε από κάποιον φορέα της περιοχής αλλά ούτε από κανένα μέλος του συνδέσμου σας, που εδρεύει στη περιοχή.
Προτείνω λοιπόν να αρχίσετε να ασχολείστε με τα πραγματικά και μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας, και να σταματήσετε να δίνετε απλόχερα στήριξη σε συμφέροντα που σκοπό έχουν να λεηλατήσουν στο όνομα της ανάπτυξης μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας.
Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως το συγκεκριμένο θέμα είναι ζωής και θανάτου για όλους εμάς που έχουμε γεννηθεί, ζούμε και εργαζόμαστε σε αυτό το τόπο, και περιμένουμε να ανακαλέσετε την απαράδεκτη αυτή ανακοίνωση σας. Σας καλούμε επίσης στην επόμενη εκδήλωση που θα κάνουμε στον Ερημίτη, να έρθετε, να δείτε που βρίσκετε  γιατί μάλλον δεν έχετε ιδέα, και να καταλάβετε γιατί έχετε κάνει λάθος.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Κουτσούρης
Kassiopi Travel Service
tel: +30 2663081388
fax: +30 2663081154
mob: +30 6979449152