Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΧΑΚΑΡΕ ΤΗ NASA ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ....

            ...εργάζονται σε αυτήν εξωγήινοι!!!

Ο χάκερ που τίναξε στον αέρα όλα τα συστήματα ασφαλείας των υπολογιστών της NASA και των στρατιωτικών αρχών των ΗΠΑ, αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό: ότι στα αρχεία που παρεισέφρυσε, βρήκε φωτογραφίες από απόρρητα σκάφη της US Airforce μη γήινης τεχνολογίας, που πετούν με αντιβαρύτητα και μηδενική ενέργεια και –κυρίως- μια λίστα με τα ονόματα και τους βαθμούς…

εξωγήινων οι οποίοι εργάζονται στις αμερικανικές υπηρεσίες!

Ο Gary McKinnon αναπνέει ελεύθερος, εδώ και λίγο καιρό. Με το αιτιολογικό ότι...
...το σπάνιο σύνδρομο Asperger από το οποίο πάσχει καθιστούσε μη ανθρωπιστική τη φυλάκισή του, η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Theresa May απέρριψε το αίτημα έκδοσής του στις ΗΠΑ όπου θα εξέτιε ποινή κάθειρξης 70 ετών!
Ήταν το αποτέλεσμα μιας δεκαετούς μάχης που έδιναν ο χάκερ, η μητέρα του και χιλιάδες υποστηρικτές του. Μεταξύ αυτών ο David Gilmour των Pink Floyd, που έγραψε γι’ αυτόν το single «Chicago – Change the World» ως έκκληση στο Μπαράκ Ομπάμα να του δώσει χάρη! Στο τραγούδι, εκτός από την Chrissie Hynde που το ερμηνεύει, τραγουδούν ο Gilmour, ο Bob Geldof και ο ίδιος ο McKinnon:
Ο 47χρονος Σκοτσέζος απέδειξε στους Αμερικανούς ότι τα απόρρητα αρχεία τους έχουν «τρύπες» κάνοντας hacking επί 13 μήνες χωρίς να τον αντιληφθούν, από τον Φεβρουάριο του 2001 ως το Μάρτιο του 2002, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Solo». Εξηγεί πώς το έκανε, σε μια εκτενή συνέντευξη που έδωσε:
Ο McKinnon ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ δεν ζητούσαν την έκδοσή του επειδή δήθεν προκάλεσε ζημιές στα συστήματα 2.000 στρατιωτικών υπολογιστών 53 (!) υπηρεσιών, αλλά επειδή φοβήθηκαν αυτά που είχε δει… Και εξηγεί τι αναζητούσε στα απόρρητα αρχεία:
“Ήξερα ότι κάποιες κυβερνήσεις έχουν εξασφαλίσει μεθόδους αντιβαρύτητας, κίνησης με μηδενική κατανάλωσης ενέργειας, χάρη σε εξωγήινη τεχνολογία. Αυτό δεν έπρεπε να μείνει κρυφό από τον κόσμο, όταν φτωχοί άνθρωποι δεν μπορούν να αγοράσουν καύσιμα… Βρήκα μια υψηλής ευκρίνειας φωτογραφία ενός τεράστιου ιπτάμενου αντικειμένου σε σχήμα πούρου πάν από το βόρειο ημισφαίριο. Ταράχτηκα τόσο, που δεν σκέφτηκα να τη σώσω αμέσως. Το μέγεθος του αρχείου ήταν τόσο μεγάλο, που δεν μπορούσα να το δω ολόκληρο στον υπολογιστή μου!
Συν τοις άλλοις, διακόπηκε η σύνδεση και χάθηκε η εικόνα”!
Σαν να μην έφτανε που ρεζίλεψε όλα τα μέτρα ασφαλείας και κορόιδεψε τους Αμερικανούς με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έλεγε «Η προστασία σας είναι σκ…», ο McKinnon έβγαλε στη φόρα και τα πιο απόρρητα μυστικά τους! Σε μια συνέντευξη που έδωσε σε ανεξάρτητη δημοσιογράφο, υποστηρίζει ότι στα αρχεία της NASA και του Ναυτικού των ΗΠΑ βρήκε λίστες- ντοκουμέντα στις οποίες είναι καταχωρημένο προσωπικό τουλάχιστον 30 ατόμων που… δεν προέρχονται από τον πλανήτη Γη! Δείτε το απόσπασμα στο 21΄08΄΄ του βίντεο:
Όσα ισχυρίστηκε ο McKinnon, τα επιβεβαίωσε το συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψαν ερασιτέχνες ερευνητές, στο οποίο φαίνονται δεκάδες UFO μη ορατά στο γυμνό μάτι παρά μόνο με ειδικά φίλτρα στις κάμερες, να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες:
Το μόνο κακό για τον Σκοτσέζο computer genius, είναι ότι δεν μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει ότι είδε… Η σύνδεσή του ήταν υπερβολικά αργή και το σύστημα με το οποίο ήταν φορτωμένα τα αρχεία τόσο πολύπλοκο, ώστε θα έπρεπε να παραμείνει συνδεδεμένος επί ώρες για να «κατεβάσει» μια και μόνο φωτογραφία με κίνδυνο να εντοπιστεί. Πράγμα που, τελικά, συνέβη… τυχαία!





ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ