Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΠΡΕΒΕΖΑ:ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΖΗΤΑ ΓΙΑΤΡΟ...

 για το παιδί του στο Νοσοκομείο Video

Φωτογραφία για Πρέβεζα: Αγανακτισμένος πατέρας ζητά γιατρό για το παιδί του στο Νοσοκομείο [Video]Σκηνές που παραπέμπουν στην Αλβανία της δεκαετίας του 80 και του 90 εκτυλίχθηκαν και πάλι, το βράδυ της Τετάρτης, στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Σκηνές που αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα του μνημονίου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία. Η πολιτεία αδιαφορεί ακόμη και για τις ζωές των παιδιών.

Συνάμα οι ίδιες σκηνές δείχνουν ότι οι αρχές της Πρέβεζας ζουν ...


...το δικό τους όνειρο περιμένοντας την ανέγερση ενός νέου νοσοκομείου. Ενός νοσοκομείου που υπάρχει προς το παρόν μόνο στη φαντασία κάποιων. Την ίδια ώρα δέχονται κι αποδέχονται τη συνεχή υποβάθμιση του υπάρχοντος νοσηλευτικού ιδρύματος, το οποίο δεν μπορεί να παράξει ούτε υπηρεσίες υγείας επιπέδου ορεινού κέντρου υγείας.

Ανήσυχος και με έντονη την αγωνία, προσήλθε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pamepreveza.gr, λίγο μετά τις έντεκα ο πατέρας με το άρρωστο παιδί του. Μάταια όμως. Παιδίατρος δεν εφημέρευε. Στην Ελλάδα της κρίσης… δεν επιτρέπεται να ασθενήσει κανείς νυχτερινές ώρες.


Την θέση της αγωνίας και της ανησυχίας πήρε γρήγορα η αγανάκτηση. Το εφημερεύον προσωπικό του Νοσοκομείου τον παρέπεμψε σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Στη Λευκάδα ή τα Γιάννενα!

Ο αγανακτισμένος πατέρας ζητούσε κάποιον υπεύθυνο για να διαμαρτυρηθεί. Οι υπεύθυνοι των νοσοκομείων όμως έχουν πάντα ωράριο πρωινό!

Στη συνέχεια έγινε εκείνος αποδέκτης της αγανάκτησης του ελάχιστου προσωπικού που βρίσκονταν στο νοσηλευτικό ίδρυμα και το οποίο γίνεται καθημερινά μάρτυρας της υποβάθμισης.

Και όπως τόνισαν οι υπάλληλοι πια, σε λίγες ημέρες στο νοσοκομείο δεν θα υπάρχει ούτε αναισθησιολόγος σε εφημερία. «Τι θα γίνει σε περίπτωση κάποιου τροχαίου ατυχήματος» αναρωτήθηκαν Ίσως ο υπουργός υγείας, που λαμβάνει τέτοιου είδους αποφάσεις, να πιστεύει ότι στην Πρέβεζα τροχαία γίνονται μόνο τη μέρα. Ποτέ το βράδυ ή τη νύχτα.

Είναι τραγικά όσα συμβαίνουν. Και καλό θα είναι οι φορείς της Πρέβεζας αντί να ζουν το όνειρό τους για το νέο νοσοκομείο να διεκδικήσουν την πλήρη και ομαλή λειτουργία του υπάρχοντος. Πριν χαθούν ζωές.

Δείτε σε video τι ακριβώς έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας... θα είναι διαθέσιμο στις 02:00

Δείτε το σχετικό βίντεο:

pamepreveza.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ