Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Κ

Υπερψηφίστηκαν με συντριπτική πλειοψηφία
οι απολογισμοί του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Κ
Ανδρέας Προβατάς
Πρόεδρος ΕΠΣΚ
Με την εκπροσώπηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των σωματείων του νομού μας (συμμετείχαν 37 σωματεία) πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας της Παρασκευή 28.2.2014.
Κύρια θέματα της Γ.Σ ήταν ο διοικητικός και  ο οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ και η σύνταξη του προϋπολογισμού του επόμενου έτους.
Η στήριξη των σωματείων στο Δ.Σ, όπως αποτυπώθηκε από την υπερψήφιση των απολογισμών, δείχνει την εμπιστοσύνη τους στο σημαντικό έργο που επιτελείται με την καθοριστική συμβολή όλων.
Συγκεκριμένα:
Στο διοικητικό απολογισμό ψήφισαν θετικά 32 σωματεία, αρνητικά 3 σωματεία, ενώ 1 σωματείο δήλωσε παρόν.
Στον οικονομικό απολογισμό ψήφισαν θετικά 33 σωματεία, αρνητικά 2 σωματεία, ενώ 2 σωματεία δήλωσαν παρόντα.
Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας φανερώνει και την είσοδο σε μια νέα περίοδο δράσης, σε μια νέα φάση διεκδίκησης και προσπάθειας όλων των συντελεστών του ποδοσφαίρου μας, με ενότητα, συναντίληψη και ομόνοια. Δρόμο που καλούμε να τον ακολουθήσουν όλοι.
Το Δ.Σ ευχαριστεί όλους τους εκπροσώπους των σωματείων για την ανταπόκρισή τους, για το θετικό μήνυμα που εξέπεμψαν για τον προσανατολισμό του τοπικού ποδοσφαίρου μας και για τη σαφή επιδοκιμασία των προσπαθειών που καταβάλλει προς κάθε κατεύθυνση για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ταυτόχρονα δεσμεύεται να συνεχίσει αταλάντευτα το έργο του, με σθένος, δυναμικότητα και εργατικότητα, να στηρίζει αδιαπραγμάτευτα το πολύτιμο για την κοινωνία και τη νεολαία μας έργο των παραγόντων του σε κάθε γωνιά του τόπου μας.

Αυτό αποτελεί ουσιαστική δέσμευση συνεργασίας και υποστήριξης!