Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

CARDO CARE : ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΔΕΥΡΩ ΕΞΩ !!!

Η νέα επαναστατική και αναίμακτη μέθοδος υπόσχεται να σας απαλλάξει από το βραχνά.
Λίγα είναι τα σοβαρά προβλήματα του γυναικείου φύλου. Ένα από αυτά είναι η καταραμένη κυτταρίτιδα. Δεν υπάρχει ούτε μία που να μην έχει αντιμετωπίσει αυτή τη Λερναία Ύδρα.
Ο φόβος και ο τρόμος κάθε ηλικίας. Μπορεί να είναι θέμα... 

...κληρονομικότητας, κακής διατροφής, καθιστικής ζωής ή όλως των παραπάνω σωρρευτικά. Όπως και να 'χει, είναι ένα θέμα που μας απασχολεί.
Πρόκειται για μία πολύ συχνή τοπογραφική τροποποίηση κατά την οποία το δέρμα παίρνει μια όψη ''φλούδας πορτοκαλιού'' ή αλλιώς ''εμφάνιση στρώματος.'' Μας έχει στοιχειώσει αυτή η φλούδα πορτοκαλιού, παραδεχτείτε το.
Μπήκαμε αισίως στο Μάρτιο και το καλοκαίρι δεν απέχει και τόσο πολύ. Πάλι θα βγουν στη φόρα τα κοντά σορτσάκια, οι αέρινες φούστες και τα μαγιό. Μία ρίγη μόλις διαπέρασε το κορμί μου και το χνούδι του χεριού μου διαμαρτύρεται εντόνως.
Μιλάμε για ένα αισθητικό πρόβλημα που μπορεί να καταρρακώσει τη γυναικεία ψυχολογία και να ρίξει την αυτοπεποίθηση σε επίπεδα θερμοκρασίας Νευροκοπίου.
Έχεις βάλει κρέμες, έχει πιει μπόλικο νερό και τίποτα; Η νέα επαναστατική και αναίμακτη μέθοδος Carbo Care  ήρθε για να κάνει τα αδύνατα δυνατά.
Το Carbo Care, βασίζεται στη χρήση του αερίου CO2, που εδώ και πολλά χρόνια έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του σε κλασικά προβλήματα ιατρικής αισθητικής. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, τα λιποκύτταρα δεν αδειάζουν αλλά εξαλείφονται. Τι χαρά.
Στα σημεία που υπάρχει το πρόβλημα διοχετεύεται το ακίνδυνο CO2 και ''επιτίθεται'' στα λιποκύτταρα ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος.
Εκτός από την κυτταρίτιδα το θαυματουργό CO2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο. Ρυτίδες και μαύροι κύκλοι μπορούν χωρίς νυστέρι να αποχωρήσουν από το δέρμα σας.
Και το τελευταίο. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου δύο χρόνια. Ακόμη κάθεσαι; Απαλλάξου από τα ''λακουβάκια" και βάλε μπικίνι από τώρα.
Πηγή: cosmo.gr