Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και την Κυριακή προβλέπεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.
Πιο αναλυτικά

Σε Μακεδονία, Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τοπικές νεφώσεις και πιθανώς να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους ...
...35 βαθμούς Κελσίου. 

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο νότιο ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά . 
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου. 

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένεται καλοκαιρία ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 30.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όπου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς. 

Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. 

Περίπου ίδιος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.
NEWSIT.GR