Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ἀνδρῶν γὰρ ἐπιφανῶν....

Επικυρώνει τη βαθμολογία η Σούπερ Λίγκα
Συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο την προσεχή Τρίτη
Επικυρώνει τη βαθμολογία η Σούπερ ΛίγκαΜε θέματα ημερήσιας διάταξης τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, τα πλέι οφ της Β’ Εθνικής σε σχέση με το θέμα των αδειοδοτήσεων και την επικύρωση της βαθμολογίας, συνεδριάζει την προσεχή Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.

Το τσουνάμι των αποκαλύψεων και των όσων συμβαίνουν με το σκάνδαλο για τους «στημένους» αγώνες στο ποδόσφαιρο, θα αποτελέσει το...

...βασικό θέμα συζήτησης του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας την προσεχή Τρίτη. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτό συμμετέχουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιώργος Μποροβήλος και ο Γιώργος Λιμπάντσης οι οποίοι διώκονται ποινικά για την υπόθεση, ο Αχιλλέας Μπέος και ο Σταύρος Ψωμιάδης οι οποίοι έχουν συλληφθεί και κρατούνται, καθώς και ο Μάκης Ψωμιάδης που αναζητείται.

Η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, είναι το έτερο θέμα που θα σηκώσει πολλή συζήτηση. Κι αυτό, διότι ομάδες όπως η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός, περιμένουν να εκμεταλλευτούν πιθανές τιμωρίες για Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα ή άλλη ομάδα, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία. Αν την Τρίτη επικυρωθεί η βαθμολογία, το παραπάνω σενάριο δεν θα μπορεί να υλοποιηθεί, ενώ θα προκύψει ένα άλλο, που θα μιλά για πιθανή απ’ ευθείας άνοδο του ΟΦΗ και του Λεβαδειακού!
Τίτλος ανάρτησης:CORFU NEWSit
Κείμενα:Newsbeast.gr