Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...

... Ο Αντώνης Σαμαράς                                            
                                                Αναδημοσίευση από το Liston Place
Και εξηγούμαι. Ο Αντώνης Σαμάρας, είναι ο πολιτικός που όπως υποστηρίζει ο ίδιος έχει τη λύση για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, επαναδιαπραγματευόμενος τους όρους του μνημονίου,προκαλώντας ένα δημιουργικό σοκ στην οικονομία, μια επανεκκίνηση με μέτρα- όπως μείωση της φορολογίας- και άλλα τέτοια εύηχα στον κάθε ψηφοφόρο.
Από την άλλη μεριά, με σημερινά δημοσιεύματα, γίνεται γνωστό ότι οι ...

350 εργαζόμενοι στο κόμμα της ΝΔ , αρχηγός του οποίου είναι ο Α.Σαμάρας, έστειλαν διάβημα διαμαρτυρίας στο γενικό διευθυντή του κόμματος καθώς παραμένουν απλήρωτοι από το Μάιο, αν και τα οικονομικά προβλήματα ξεκίνησαν από το Μάρτιο, ενώ ήδη είμαστε στα μέσα Ιουνίου!

Μάλιστα σε ρεπορτάζ της iefimerida αναφέρεται ότι την εβδομάδα που πέρασε, κάποιοι από τους εργαζομένους, συγκέντρωσαν μικροποσά για να βοηθήσουν δυο συναδέλφους τους οι οποίοι αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, κινδύνευε να μείνει στο σπίτι του χωρίς ρεύμα!

Και η ερώτηση είναι μάλλον προφανής...
Πώς ο κ.Σαμαράς, ως αυριανός πρωθυπουργός της Ελλάδας των 10 εκατομμυρίων πολιτών και με ένα χρέος που άλλοι το υπολογίζουν στα 500 δις και άλλοι στο 1 τρις, θα μπορέσει να βγάλει τη χώρα από την κρίση, όταν δεν μπορεί να καταφέρει το ίδιο με το κόμμα του των 350 εργαζομένων,δηλαδή όσο ένα χωριό!
Σημειώνεται δε, ότι τα χρέη της ΝΔ από δάνεια ανέρχονται στα 120 εκατομμύρια ευρώ!
Βεβαίως, ένας ογκόλιθος της πολιτικής σαν τον Αντώνη, βρήκε τη λύση και γι' αυτό. Η ΝΔ σχεδιάζει να "σώσει" τα οικονομικά της δημιουργώντας ένα e-shop στο οποίο θα πουλάει μπλουζάκια, κονκάρδες, βιβλία και άλλα τέτοια αναμνηστικά, αντιγραφή βεβαίως και αυτό από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα...