Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΑΒΗ !

        Με πρωτοβουλία  Άντζελας Γκερέκου

1. Σημαντική ενίσχυση στη βελτίωση της ποιότητας  των παρεχόμενων υπηρεσιών προνοσοκομειακής φροντίδας αναμένεται να προσφέρει  η δημιουργία  θερινού τμήματος του ΕΚΑΒ στην Βόρεια Κέρκυρα, στον οικισμό της Αχαράβης. Το τμήμα, το όποιο θα λειτουργήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, θα εξυπηρετεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής και θα...
...στελεχωθεί με 4 πληρώματα ασθενοφόρου . Αυτά δήλωσε σε επικοινωνία του με τη Βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ κ. Άντζελα Γκερέκου ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Γιάννης  Ροτζιώκος. Το ΕΚΑΒ της Κέρκυρας θα ενισχυθεί επίσης και με μια πλήρως εξοπλισμένη μοτοσικλέτα η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής της πόλης και των προαστίων.
2. Σχετικά με την καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης των 1000 ευρώ προς τους 180 άνεργους ξενοδοχοϋπάλληλους της περασμένης τουριστικής περιόδου, η κ. Γκερέκου επιθυμεί να ενημερώσει πως η σχετική Υπουργική Απόφαση έχει δημοσιευθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο στο ΦΕΚ 1233, Τεύχος Β΄, με ημερομηνία 14-6-2011.  Η κ. Γκερέκου επικοινώνησε με την Διοίκηση του ΟΑΕΔ προκειμένου  να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία καταβολής του επιδόματος ώστε να δοθεί το συντομότερο δυνατό ένα τέλος στην ταλαιπωρία των ξενοδοχοϋπάλληλων.