Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΛΕΝΕ ΛΥΡΑΚΗΣ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από την Πέμπτη ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, όπου θα έχει συνάντηση με τον Νίκο Λυράκη για να μπει στην τελική ευθεία ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Αυξάνεται η χωρητικότητα του ΕΑΚ.
Στο νησί των "Φαιάκων" βρίσκεται από την Πέμπτη, ο τεχνικός του ΑΟΚ Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και έτσι θα μπει στην τελική του ευθεία ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.
 Ο Μπάντοβιτς αναμένεται να έχει συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου Νίκο Λυράκη και θα...
...συζητηθούν οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στην Κέρκυρα.

Κοντά στην Κέρκυρα ο Αγρίτης



Σε συμφωνία με τον ΑΟ Κέρκυρα έχει έρθει ο Ανέστης Αγρίτης και απομένει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον ΟΦΗ ο έμπειρος επιθετικός για να 
ανακοινωθεί η μεταγραφή
Όλα δείχνουν πως ο Ανέστης Αγρίτης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα του ΑΟ Κέρκυρας, καθώς απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο 30χρονος επιθετικός είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας του νησιού των "Φαιάκων" και συμφώνησαν σε όλα για συνεργασία τη νέα σεζόν.
                                    
Αυτό που απομένει για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Αγρίτη, είναι να ολοκληρώσει ο έμπειρος επιθετικός τις φετινές του υποχρεώσεις με την ομάδα του ΟΦΗ.
Στόχος ο Χάμπερ
Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκονται στην Κέρκυρα, ακόμα κι αν παραμείνει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, με τον Μαλτέζο Τζάστιν Χάμπερ να είναι ο βασικός στόχος.Οι "Φαίακες" παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του διεθνή Μαλτέζου (πρώην του Χαϊδαρίου), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ουγγρική Φερεντσβάρος.
Πρόκειται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα, χωρίς υψηλές οικονομικές 

απαιτήσεις, που θα μπορούσε να έχει ακόμα και ρόλο πρώτου τερματοφύλακα, αν τελικά δεν παραμείνει στην ομάδα ο Κωνσταντόπουλος.

Στο "στόχαστρο" ο Αλωνεύτης
Προσθήκη λεζάντας
Στο μεταγραφικό "στόχαστρο" της Κέρκυρας βρίσκεται ο 28χρονος επιθετικός Στάθης Αλωνεύτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια
Στο μεταγραφικό "στόχαστρο" της Κέρκυρας φέρεται να έχει μπει ο 28χρονος Κύπριος επιθετικός Στάθης Αλωνεύτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ομάδα του νησιού των "Φαιάκων" είναι ζεστή για την περίπτωσή του, παρότι είναι και στην λίστα άλλων ομάδων της Superleague και αναμένονται προσεχώς εξελίξεις.


Στη λίστα ο Μπερνς!


Τον Νέϊθαν Μπερνς είναι αποφασισμένη να φέρει στην Κέρκυρα η διοίκηση των "Φαιάκων".

Ο Αυστραλός παίκτης της ΑΕΚ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ και η διοίκηση της Κέρκυρας θα κινηθεί για την απόκτηση του εφόσον μείνει ελεύθερος.
Ο Μπερνς είχε αγωνιστεί ως δανεικός από την ΑΕΚ την σεζόν 2009-10 και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Από εκεί και πέρα στα πλάνα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς βρίσκεται ο Ντένις Επστάιν. Ο Γερμανός παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα εφόσον δεν τον κρατήσει ο Βαλβέρδε στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Τέλος, ξεκίνησαν τα έργα στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας με την αλλαγή του χλοοτάπητα.
Sport24.gr











'

Enhanced by Zemanta