Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΩΝ

                                            ΔΗΛΩΣΗ
του Γιώργου Καλούδη
Δικηγόρου Α.Π. & Σ.τ.Ε.
Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ



Η χώρα τελεί υπό ξένη οικονομική και διοικητική κατοχή.
Οι φόροι αυξάνονται συνεχώς, μέχρι και στις βρεφικές τροφές πήγαν 23 % τον ΦΠΑ.
Οι τιμές σε όλα τα προϊόντα αυξάνονται διαρκώς, ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις μειώθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια περίπου 40 %.
·         Με τις μειώσεις των μισθών και των εισοδημάτων και στον ιδιωτικό τομέα,
·         με τον ανηλεή βομβαρδισμό των επαγγελματιών, ελευθέρων επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων για να τους εξαφανίσουν
·         με τα Νησιά μας αποκλεισμένα,
·         με την ανεργία της νεολαίας στο 50 %
·         με τις δηλώσεις του Dominique Stros - Can ότι ο Γ. Παπανδρέου τού’ χε ζητήσει πριν τις εκλογές δανεισμό από το Δ.Ν.Τ., δηλ. από το δολάριο, για να διαλύσει το ευρώ και την Ευρώπη,
ακόμα και ο πλέον δύσπιστος συνειδητοποιεί σήμερα ότι πρόκειται για προαποφασισμένο, πριν τις βουλευτικές 2009, σχέδιο, που το εκτελούν οι προδοτικές κυβερνήσεις του Γ. Παπανδρέου και το συνεχίζει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Σαμαρά – Καρατζεφέρη  για να κάνουν την Ελλάδα, την Κίνα της Ευρώπης.
Και ούτε μιλιά, ούτε λέξη με ποιών πολιτικών προσώπων αποφάσεις δημιουργήθηκε όλο αυτό το χρέος.
Ούτε μιλιά για τις καταθέσεις υπουργών – βουλευτών στην Ελβετία!
Και όλα αυτά, όταν οι νεοέλληνες πρέπει να δουλεύουν 2 φορές περισσότερο από τον Γερμανό για να αγοράσουν τα ίδια προϊόντα.
Εμείς δικαιωνόμαστε  πλήρως: Τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη 2010 ο Παπανδρέου, αφού έκανε μία επιδρομή στη Κέρκυρα και μετά έστειλε και 17 υπουργούς  για να κτυπήσει εμάς ως μία καθαρή ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ έκανε τον πρώτο διακαναλιακό εκβιασμό στον λαό, («δίλλημα» το βάφτισε) ότι «εάν ψηφισθούν  Δημαράς και Καλούδης θα κάνει πρόωρες εκλογές, θα υπάρξει ακυβερνησία και δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι δεν θα πάρουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους». 
                                 Ο ΕΚΒΙΑΣΜΌΣ ΤΟΥΣ ΈΠΙΑΣΕ.
Από τότε οι εκβιασμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Καλλιέργησε το κατεστημένο ψυχολογία πολιτικού  ναρκομανούς για τον συνταξιούχο και τον υπάλληλο που αναζητά συνεχώς τη (5η, 6η, 7η, κλπ) δόση ακόμα και αν είναι μειωμένη η σύνταξη ή ο μισθός.
  Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Σαμαρά – Καρατζαφέρη επικυρώνει αυτές τις ημέρες το θλιβερό ΜΝΗΜΟΝΙΟ, βάζει καθαρά τη σφραγίδα της στη φτώχεια και στην εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων και σε ένα βαρέλι δίχως πάτο.
Εάν δεν ήταν προδότες οι Μνημονιακοί έπρεπε τον Οκτώβρη 2009, όταν «διαπίστωσαν» ότι Καραμανλής – Ν.Δ. έλεγαν ψέματα για έλλειμμα 6 %, να ξαναπροκηρύξουν τον Νοέμβρη 2009 εκλογές και να αποφασίσει ξανά ο ενημερωμένος λαός.
Δεν έχουν δημοκρατική νομιμοποίηση, διότι εκλέχτηκαν με το σύνθημα «υπάρχουν λεφτά» και μετά αυτοβαφτίστηκαν «σωτήρες» όπως έκανε και η αμερικανοκίνητη – χούντα του Γεωργίου Παπαδόπουλου, και κάνουν ακριβώς τα αντίθετα.
Επτανήσιες, Επτανήσιοι,
Εσείς θα ξαναβάζατε Διευθυντή στο μαγαζί σας έναν που σας έκλεψε και σας χρεωκόπησε;
 Τι λόγο έχετε λοιπόν να ξαναψηφίσετε το ψευτοΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ. και το ΛΑΟΣ που χωρίς να σας ρωτήσουν, σας έκαναν φτωχότερους και ετοιμάζονται να σας κάνουν ακόμα φτωχότερους για τα επόμενα 15 χρόνια;
 Για να λένε μετά ότι επιβραβεύτηκαν κιόλας, ενώ πρέπει να πάνε στο ΓΟΥΔΙ;

Ξεσηκωθείτε και κατεβείτε στις συγκεντρώσεις