Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΕΦΡΑΙΜ-ΞΗΡΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Κωμικοτραγικές εικόνες στις φυλακές….Ο Εφραίμ βλέποντας τον Χριστόδουλο Ξηρό έσπευσε να τον χαιρετήσει. Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη 17Ν Ξηρός, μόνο από τα γένια δεν τον άρπαξε τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου.
«Φύγε από μπροστά μου! Δεν θέλω να με χαιρετήσεις» ήταν η πρώτη απάντηση-επίθεση του Χ. Ξηρού. «Τολμάς εσύ να μου μιλάς που….μέσα σ΄ αυτές τις τρισάθλιες συνθήκες των φυλακών ζεις στη χλιδή λες και είσαι σε ξενοδοχείο πολυτελείας» ήταν το δεύτερο χτύπημα στον Εφραίμ. Εκεί όμως που αγρίεψε για τα καλά ο Ξηρός ήταν όταν ο ηγούμενος...
... επικαλέστηκε τον πατέρα του Χριστόδουλου, που ως γνωστόν ήταν παπάς.
«Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου μεγάλωσε 13 παιδιά κι άλλα 100 ορφανά παιδιά σαν ταπεινός Λευΐτης που ήταν» απάντησε σε έξαλλη κατάσταση ο Ξηρός. Ολοκληρώνοντας την επίθεση του ο Χ. Ξηρός, χτύπησε τον Εφραίμ στην Τίμια Ζώνη της Παναγίας και στην εκμετάλλευσή της.  «Σαν δεν ντρέπεσαι! Εκμεταλλεύεσαι τον πόνο του κόσμου. Μέχρι στη Ρωσία έφτασε η χάρη σου» είπε ο Ξηρός κλείνοντας την «όμορφη» και σύντομη «συνομιλία» του με τον Εφραίμ.
ΠΗΓΗ: HOTGOSSIP 69