Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΤΩΡΑ! ΟΙ ANONYMOUS ΕΡΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ SITE....

…του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Νέο χτύπημα από τους Anonymous.


Οι Anonymous έριξαν πάλι το site του υπουργείου ΔικαιοσύνηςΠριν λίγα λεπτά έριξαν και πάλι την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Στη διαδικτυακή διεύθυνση αυτή τη στιγμή εμφανίζεται μαύρο φόντo, τα σήματα των Anonymous, μια φωτογραφία και ένα μακροσκελές μήνυμα...
Η πιο δημοφιλής ομάδα χάκερ στον κόσμο έχει αναρτήσει ένα μακροσκελές μήνυμα, προς την κυβέρνηση και τον Eλληνικό λαό.
Στην αρχή του μηνύματός τους ζητούν την ...
...απελευθέρωση των συλληφθέντων, για την πρώτη επίθεση αναφέροντας χαρακτηριστικά "τα παιδιά της GHS δεν είχαν να κάνουν κάτι με το Site αυτό. ΕΛΕΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ".
Απευθυνόμενοι προς τους Έλληνες πολίτες, αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι παρακολουθούν καθημερινά την κυβέρνηση της Ελλάδας, η οποία "καταλύει το Σύνταγμα και οδηγεί τον λαό στην εξαθλίωση".
"Η Δημοκρατία στην Ελλάδα, πεθαίνει, πέθανε την ώρα που ανέλαβε μια κυβέρνηση που δεν είχε εκλεγεί από τον ελληνικό λαό" αναφέρουν στο μήνυμά τους.
Προειδοποιούν μάλιστα την ελληνική κυβέρνηση να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για τη νέα δανειακή κυβέρνηση, απαιτώντας την αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα, τη μη πληρωμή των δανείων στους "τοκογλύφους" και τη διενέργεια εκλογών.
Σημειώνουν μάλιστα ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν με αυτούς που ψήφισαν το ACTA και δολοφόνησαν τη Δημοκρατία.

Capture1
"Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε σας τους 300 και σε αυτό τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δεν θα σας βοηθήσουν" τονίζουν οι Anonymoys και προσθέτουν ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τι μπορούν να κάνουν.
"Έλληνες πολίτες, οι Anonymous είναι στο πλευρό σας. Να μας περιμένετε. Η δικαιοσύνη έρχεται", αναφέρουν στο τέλους του μηνύματος.
Θυμίζουμε ότι για την πρώτη επίθεση, συνελήφθη ένας 18χρονος, ο οποίος αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση
mediagate.gr