Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Για μη κλείσιμο του ΙΚΑ Λευκίμμης και απόδοση εργατικών κατοικιών στους δικαιούχους
    CORFU NEWS.it: Ta περιμένουμε όλα και όλοι από έναν άνθρωπο τελικά! 
                        Οι άλλοι τι κάνουν;

    Διαβεβαίωση ότι θα αποδοθούν κανονικά τα διαμερίσματα των εργατικών κατοικιών στον Άη Γιάννη, στους δικαιούχους τους έδωσε σήμερα η Πρόεδρος του ΟΕΚ Γεωργία Κοτίδου στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ά. Γκερέκου σε συνάντηση που είχαν. Επίσης η κυρία Γκερέκου δηλώνει ότι έλαβε διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχιστεί κανονικά η επιδότηση επιτοκίου από τον ΟΕΚ στους δικαιούχους, με βάση τις δεσμέυσεις από τον αρμόδιο Υπουργό κο Κουτρουμάνη, με βάση το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί την Τετάρτη στη βουλή και θα ρυθμίζει όλα τα...

...εκκρεμεί ζητήματα που αφορούν το θέμα αυτό.
Από την άλλη πλευρά,
Σε κατάληψη του συγκροτήματος των υπό κατασκευή εργατικών κατοικιών στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη προχώρησαν χθες το πρωί οι δικαιούχοι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας. Οι δικαιούχοι τόνισαν ότι αναμένουν απτές αποδείξεις για την πρόθεση της κυβέρνησης να αποδώσει τις κατοικίες, προκειμένου να εκφράσουν την αισιοδοξία τους για όποια εξέλιξη.
Διαβεβαιώσεις είχε η βουλευτής και από τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο ότι δεν θα κλείσει το παράρτημα του ΙΚΑ Λευκίμμης, το οποίο θα μετεξελιχθεί σε γραφείο Κοινωνικής ασφάλισης.
Μαρία Παγκράτη