Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο Θ ΓΟΥΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ...

                                           ...για τις σπατάλες!  

Ο Περιφερειάρχης Ι.Ν. της ΝΔ και του ΛΑΟΣ κ. Σπ. Σπύρου αδυνατεί να απαντήσει επί της ουσίας στην κριτική που κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση και διαστρεβλώνει όσα αναφέραμε.
Που βρίσκεται η ουσία: Σπαταλά 18.500 € για μία φιέστα προπαγάνδας της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ και του ανύπαρκτου έργου του, ενώ τη διοργάνωση της εκδήλωσης θα μπορούσαν  να την αναλάβουν υπάλληλοι της Περιφέρειας (όσοι ήθελαν) ακόμη και με...
... πληρωμένη υπερωριακή απασχόληση. Ο κ. Σπύρου βρίσκει κονδύλια για επιχειρηματίες ενώ δεν βρίσκει για κοινωνικούς σκοπούς.
Τι διαστρεβλώνει: Ότι τάχα η Λαϊκή Συσπείρωση δε θέλει να γίνει ο απολογισμός της Περιφέρειας. Λέει χοντρό ψέμα. Δεν είπαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Ο απολογισμός καταρχήν θα γίνει στην πρωινή συνεδρίαση του ΠΣ την ίδια μέρα στις 10 π.μ. Εκεί θα μπορούσαν να παραβρεθούν, να ρωτήσουν και να μιλήσουν όσοι επιθυμούσαν (φορείς και πολίτες). Γιατί διοργανώνει φιέστα το απόγευμα με 18.500 €.
Ο κ. Σπύρου και η παράταξή του σταθερά προωθεί και υλοποιεί την πολιτική της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ και της ΕΕ. Συνειδητά αδιαφορεί για επίλυση οξυμένων λαϊκών προβλημάτων σ’ όλα τα Ιόνια Νησιά. Το έργο του στους 13 μήνες από τη στιγμή που ανέλαβε σαν Περιφερειακή αρχή δεν είναι απλά ανύπαρκτο. Είναι αρνητικό για τον λαό. Αδιαφόρησε ακόμη και για συνεχιζόμενα έργα. Τρανό παράδειγμα είναι ότι περίμενε το έγγραφο του υφυπουργού ανάπτυξης κ. Μωραΐτη για δεκάδες ημιτελή έργα που κινδυνεύουν να απενταχθούν και να πληρωθούν από τους φορείς αν δεν ολοκληρωθούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.        
Είμαστε σε «διατεταγμένη» υπηρεσία που προασπίζει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων, των ανέργων, της νέας γενιάς. Από την άλλη ο κ. Σπύρου υπηρετεί τις επιλογές του καπιταλισμού που σαπίζει και επιτίθεται ενάντια στις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργαζομένων.