Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

VIDEO: Ομαδική μούντζα μαθητών στους επισήμους   την ώρα της παρέλασης


VIDEO: Ομαδική μούντζα μαθητών στους επισήμους στα ΓιάννεναΑναστάτωση επικρατεί από χθες το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων.
Ο λόγος είναι ότι στην παρέλαση για την 99η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους ομάδα μαθητών μούντζωσαν τους επισήμους που βρίσκονταν στην εξέδρα.
Οι γυμναστές των σχολείων όταν οι μαθητές έφτασαν μπροστά στην εξέδρα των επισήμων, έδωσαν πρόσταγμα "Κλίνατε απ' αριστερά", ενώ ο σημαιοφόρος ...

...φώναξε «Είστε μ......ες!».
Τότε αγόρια και κορίτσια γύρισαν το κεφάλι τους αριστερά, φώναξαν συνθήματα και μούντζωσαν στην πλευρά των επισήμων.

Ακόμη ενταση, μικροσυμπλοκές και αποδοκιμασίες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τον εορτασμό της 99ης επετείου από την Απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων.
Διμοιρίες των ΜΑΤ συνεπλάκησαν με παραγωγούς και εργαζομένους που διαμαρτύρονταν για την επικείμενη πώληση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να μοιράσουν γάλα σε μαθητές στην αρχή της παρέλασης, ενώ έγιναν και 5 προσαγωγές. Οι προσαχθέντες μετά το πέρας της παρέλασης αφέθηκαν ελεύθεροι.
 Αποχώρησε από την παρέλαση ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Φίλιππας Φίλιος  ενώ με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τα όσα διαδραματίστηκαν «προσβολή στην ελευθερία, στη δημοκρατία και στις αξίες που γέννησε η Ελλάδα».
Σύνταξη-Επιμέλεια:Γκόρου Βασιλική
Δείτε το βίντεο:



Στα Ιωάννινα κτηνοτρόφοι και ΜΑΤ ήρθαν στα χέρια από fon1972


Σύνταξη-Επιμέλεια:Γκόρου Βασιλική
ΒΙΝΤΕΟ:Palmosipirou.gr και ΝΕΤ