Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ:ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ...

…η σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Κέρκυρας


Την προφορική διαβεβαίωση ότι δεν θα κλείσει τελικά η σχολή τουριστικών επαγγελμάτων της Κέρκυρας έλαβε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ά. Γκερέκου, η οποία πήγε στην συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, στην Αθήνα, σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με δηλώσεις της κυρίας Γκερέκου στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, την προφορική διαβεβαίωση έδωσαν τόσο ο πρόεδρος του...

... Οργανισμού όσο και τα μέλη του ΔΣ. Ανοιχτό όμως μένει το ζήτημα της στέγασης των σπουδαστών, που σήμερα μένουν στο οικοτροφείο της σχολής ενώ παράλληλα αναζητώνται τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων από το ενοίκιο και κατά συνέπεια αναζητείται δημόσιο κτήριο για τη στέγαση της σχολής, πράγμα που και η ίδια η βουλευτής δέχεται να το συζητήσει. Στην ίδια συνεδρίαση, στην Αθήνα, έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας οι μαθητές της αντίστοιχης σχολής του Ναυπλίου, ο Δήμαρχος της πόλης και οι επικεφαλής των παρατάξεων.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των μαθητών της σχολής Ανδρέας Ασπρέας δήλωσε στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ότι η σχολή θα συνεχίσει να είναι υπό κατάληψη μέχρι να έρθει γραπτή διαβεβαίωση ότι η σχολή δεν θα κλείσει.
Μαρία Παγκράτη