Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΑΛ ΣΑΟΥΝΤ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ


Επιστροφή Αλ Σαούντ στο προσκήνιο, με τον άμεσο συνεργάτη του Σαουδάραβα, Μοχάμεντ Μπάσεμ με δηλώσεις του στο novasports.gr να αποκαλύπτει ότι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ ακόμα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

«Ο Πρίγκιπας ακόμα ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε στείλει όσα έγγραφα μας έχουν ζητηθεί από ...

...τους νομικούς εκπροσώπους του κ. Βαρδινογιάννη και περιμένουμε απάντηση. Γνωρίζουμε πως ακόμα είναι σε εκκρεμότητα η ψήφιση του νόμου. Εμείς είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Ο Πρίγκιπας παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό και αισθάνεται άσχημα με την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Θέλει να βοηθήσει. Υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον κ. Βαρδινογιάννη και τους συνεργάτες του και περιμένουμε ειδοποίηση από την Ελλάδα» δήλωσε στο novasports.gr ο Μοχάμεντ Μπάσεμ, υποστηρίζοντας πως ο Αλ Σαούντ παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη συνομιλία μας με τον Μοχάμεντ Μπάσεμ, ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα υποστήριξε πως έχουν σταλεί στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη πριν από περίπου έναν μήνα τραπεζικές εγγυήσεις από τράπεζα της Σαουδικής Αραβίας καθώς και όσα έγγραφα έχουν ζητηθεί από την πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ επισήμανε πως ακόμα δεν έχει λάβει απαντητική επιστολή.
ΣΚΑΙ.GR