Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ...

…αλλα και σε άλλους βουλευτές στην υπόλοιπη Ελλάδα 

Βανδαλισμούς προκάλεσαν διαδηλωτές στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών Άντζελας Γκερέκου  και Νίκου Δένδια στην Κέρκυρα. 

Εισβολές και βανδαλισμοί σε γραφεία βουλευτών στη Περιφέρεια (vid)Στα γραφεία των βουλευτών εισέβαλαν 500 περίπου διαδηλωτές μετά   το τέλος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στις έξι το απόγευμα στην κεντρική πλατείας της πόλης. Οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να τους σταματήσουν και αφού έσπασαν τις πόρτες των γραφείων κατάστρεψαν ό,τι...

...βρήκαν μέσα στους χώρους.

Παράλληλα, εισβολή στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Ανάπτυξης Θάνου Μωραϊτη στο Αγρίνιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής. Διαδηλωτές που έπαιρναν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας σύμφωνα με πληροφορίες έσπασαν με βαριοπούλες τα γραφεία,εισέβαλλαν μέσα, προξένησαν ζημιές και στο τέλος άρχισαν να πετάνε τα έπιπλα από το μπαλκόνι.Αμέσως μετά έκαψαν ομοιώματα των τεσσάρων πολιτικών αρχηγών.

Τέλος, εισβολές πολιτών σε γραφεία βουλευτών σημειώθηκαν και στην Κρήτη. Διαδηλωτές επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον του πολιτικού γραφείου του Μ. Στρατάκη και έσπασαν τα τζάμια της εισόδου, αλλά και τις μπαλκονόπορτες. 

Μετά το πολιτικό γραφείο του Μ. Στρατάκη, το μένος των διαδηλωτών βρήκε επόμενο στόχο το πολιτικό γραφείο του Β. Κεγκέρογλου, στο οποίο οι αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό, ενώ με σπρέι «μαύρισαν» την ταμπέλα του γραφείου. 
Newpost