Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

AΧ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ !

                             ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΧΗ  Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ.............
Εδώ και 18 μέρες παλεύει να κρατηθεί στη ζωή ο μεγάλος μας ηθοποιός, ύστερα από ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, το οποίο ήρθε να προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του.
Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός είναι διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ερυθρός Σταυρός”, ενώ οι θεράποντες ιατροί του, όσο περνά ο καιρός γίνονται ιδιαίτερα συγκρατημένοι στην ενημέρωση τους προς τους οικείους του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Εσπρέσο” τα επόμενα 24ωρα αναμένονται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του, αφού ακόμα δεν εμφανίζει σημάδια επαφής με το περιβάλλον.

Η γυναίκα του Ασημίνα και τα δύο αγόρια του βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό του και προσεύχονται για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του. Και όχι μόνο, καθώς ολόκληρη η Ελλάδα είναι στο πλευρό του καλού μας ανθρώπου!Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι γιατροί έχουν ζητήσει από την οικογένεια να του ξυπνά μνήμες, προκειμένου να διαπιστώσουν από συσπάσεις του προσώπου του αν υπάρχει βελτίωση. Τους συμβούλευσαν μάλιστα, να του μιλούν συνέχεια τις στιγμές που βρίσκονται δίπλα του. Να διαπιστωθεί, δηλαδή, μέσω του θυμικού η πραγματική βλάβη του εγκεφάλου από το επεισόδιο που υπέστη. Από τις 19 Δεκεμβρίου ο 83χρονος δημοφιλής κωμικός βρίσκεται σε κώμα. Λόγω της μηχανικής υποστήριξης οι γιατροί φοβούνται για επιπλοκή και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Το ευχάριστο στην όλη κατάσταση είναι ότι το αιμάτωμα που προκλήθηκε στον εγκέφαλο δεν επεκτάθηκε. Ο Θανάσης Βέγγος φαίνεται να το παλεύει. Άλλωστε όλη του τη ζωή υπήρξε μαχητής.

Πολλοί είναι αυτοί που επισκέπτονται τη ΜΕΘ προκειμένου να μάθουν για την κατάσταση της υγείας του, κυρίως απλός κόσμος που έχει συγγενείς στο νοσοκομείο και αγωνιά για τον σπουδαίο ηθοποιό μας. Άλλωστε όλοι θεωρούν τον Θανάση μέλος της οικογένειας τους.

Ένταξη στον επενδυτικο νόμο ζητούν οι επιχειρηματίες ενοικιαζομένων δωματίωνΚατάφωρη αδικία συνιστά για τον κλάδο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων 

Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Επιπλωμένων Διαμερισμάτων, η εξαίρεσή του από τα κίνητρα του νέου επενδυτικού νόμου, δηλώνει η πανελλήνια συνομοσπονδία του κλάδου.
Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ξενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος απαιτεί από το Υπουργείο Ανταγωνιστικότητας και Περιφερειακής Ανάπτυξης να θέσει εντός κανόνων υγιούς ανταγωνισμού τις επιχειρήσεις τους έναντι των πολυτελών ξενοδοχείων τεσσάρων και πέντε αστέρων, που είναι και τα μόνα που περιλαμβάνονται.
news.ert.gr