Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ...Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ

                      …κορυφώνεται η αγωνία του
Κορυφώνεται η αγωνία του Ανδρέα Μπάρκουλη μετά την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του, η οποία νοσηλεύεται και δεν μπορεί πλέον να τον φροντίζει.
Ο αγαπημένος ηθοποιός, αναγκάστηκε  να αποχωριστεί τη σύζυγό του που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά και τον αγαπημένο του γιο, αφού την Πέμπτη μεταφέρθηκε στο Γηροκομείο Αθηνών.
Αν και οι τρόφιμοι του ιδρύματος τον υποδέχτηκαν με αγάπη, εκείνος το μόνο που σκέφτεται είναι...
... το πότε θα ξανασφίξει στην αγκαλιά του την οικογένειά του.
Η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συγκινητική υποδοχή στον Ανδρέα Μπάρκουλη από τους τροφίμους  του κτιρίου “Βασίλισσα Ολγα” στο Γηροκομείο Αθηνών.
Ο ηθοποιός διεκομίσθη από το νοσοκομείο “Αγία Ολγα” στο Γηροκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι της Πέμπτης. Το προσωπικό του Γηροκομείου με καροτσάκι τον μετέφερε στον πρώτο όροφο του κτιρίου, σε μονόκλινο κλιματιζόμενο δωμάτιο με τηλεόραση και τηλέφωνο.
Το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να μιλήσει τηλεφωνικά με την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία, που αναρρώνει ύστερα από επιτυχή χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Στη συνέχεια ζήτησε να μιλήσει με τον Νικολάκη, τον λατρεμένο του γιο, το μονάκριβο παιδί του που αυτό το διάστημα φιλοξενείται στη γιαγιά του.
“Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ήταν πολύ ανήσυχος”, δήλωσε στην εφημερίδα  η σύζυγος του πρωταγωνιστή.
 “Αγάπη, κάνε υπομονή, μία μέρα έμεινε. Το Σάββατο που θα βγω από το νοσοκομείο θα είμαστε μαζί, του είπα και ηρέμησε λίγο”.
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης θα φιλοξενηθεί εκεί για όσο χρειαστεί, αν και η πολυαγαπημένη του σύζυγος αποκάλυψε πως “μόλις νιώσω καλά θα τον πάρω από το Γηροκομείο, κι αυτό θα γίνει σύντομα”
espresso.gr